Samsung Galaxy Note7 este mai rezistent decat iPhone 6S

Samsung Galaxy Note7 este mai rezistent decatiPhone 6S multumita Gorilla Glass 5, insa carcasa sa se crapa mult mai usor.

Samsung Galaxy Note7 este mai rezistent decat iPhone 6S intr-un test aparut in cursul acestei zile, cele doua smartphone-uri fiind testate cu o masina speciala care le-a “scapat” de la exact aceeasi inaltime pe exact aceeasi suprafata pentru a ne oferi rezultate cat se poate de exacte privind rezistenta lor.

Samsung Galaxy Note7 are o carcasa din sticla si ea este cu mult, mult mai fragila decat cea a iPhone 6S, crapandu-se chiar de la prima scapare, a doua distrugand o buna parte din laterala carcasei, asta in timp ce smartphone-ul Apple a rezistat mult mai bine cu a sa carcasa din aluminiu, care nu se strica la asemenea accidente.

Cand vine vorba de ecran, atat cel al Samsung Galaxy Note7, cat si cel al iPhone 6S s-au crapat dupa prima “scapare, insa in cazul celui de-al doilea problema a fost mai mare deoarece nu mai putea fi utilizat fara a afecta degetele, in timp ce ecranul terminalului Samsung functiona fara probleme si fara a jena degetul.

Dupa inca o serie de scapari, ecranul iPhone 6S a cedat complet si a refuzat sa mai functioneze, insa Samsung Galaxy Note7 a rezistat inca 50 de “scapari” cu ecranul sau carcasa in jos si totul functiona fara probleme, deci Gorilla Glass 5 isi face treaba cand vine vorba despre mentinerea integritatii ecranului, dar nu impiedica o crapare partiala.

Samsung Galaxy Note7 este mai rezistent decat iPhone 6S cand vine vorba despre functionalitate, insa este mai fragil deoarece are carcasa din sticla, care se crapa foarte usor, desi asta nu va afecta functionalitatea generala.

22 COMENTARII

  1. Samsung se respecta , cand vrei tehnologie de ultima generatie o gasesti intotdeauna in produsele lor .
    Gorilla Glass 5 inca nu este lansata pe piata iar Note 7 o are .

  2. Vai doamne indoctrinat poti fi SRB…pe multe planuri Samsung e cu 2 clase peste…dar nu recunoastem ca suntem ca vacile…tot in fata ???

  3. A ia aștept acest tip de sticla si pentru iPhone. Din păcate chiar ieri mi-am scăpat iPhone-ul 6S plus, acoperit de husa Originala de Silicon Apple. Ecranul s-a dus…. ! Poate cu noua generație de sticla nu va mai fii așa de sensibil.

  4. Srb – esti obositor mai copile . Oricat te-ai stradui tu , iPhone ramane sub Samsung-urile de top , din toate punctele de vedere – inclusiv soft .
    Mai bine a convige-o pe mamica sa-ti cumpere Samsung de data asta . Si laptop cu Windows , ca OSX are malware care prinde la nivelul tau de utilizator .

  5. ti-am mai zis..slabe rau..si zici de mine ca sunt obositor…dar imi place ca tot te fac sa te obosesti sa imi scrii o gluma slaba

  6. Parerea mea personala. Dupa ce te-ai obisnuit ani intregi cu un model. Greu mai faci trecerea la altceva. Chiar daca samsung are tehnologii de top, e samsung. Pe cand apple iti ofera o placere. Nu suport sa car doua telefoane dupa mine. Cand am pus mana pe iphone 2g in 2007 m-am indragostit de el si i-am ramas fidel, chiar daca nu am ultimele modele. Repet e parerea mea personala