Twitter ofera control de calitate pentru tweets

Twitter a implementat noi functii pentru controlarea notificarilor si a calitatii mesajelor afisate in timeline-ul de noutati a aplicatiei.

Twitter a anuntat lansarea a doua noi functii majore pentru utilizatorii din lumea intreaga, intr-o noua actualizare a aplicatiei acestia avand posibilitatea de a filtra notificarile pe care le vad in aplicatia folosita pe iPhone, iPad si iPod Touch, un control de calitate pentru tweet-uri fiind deasemenea oferit.

Prima functie noua are legatura cu setarile pentru notificarile trimise utilizatorilor, acestia avand posibilitatea de a vedea notificari doar de la persoanele pe care le urmaresc in retea, deci toti cei care primesc foarte multe notificari zilnic vor avea mai putine mesaje nedorite de vazut in timpul folosirii zilnice a terminalelor.

Cea de-a doua functie, mult mai importanta, permite controlarea calitatii tweet-urilor pe care le vedem in timeline-ul aplicatiei, o setare fiind disponibila in meniul de setari al aplicatiei Twitter, iar de indata ce ea este activata, reteaua va filtra mesajele care ne sunt afisate in timeline in fiecare zi.

Conform celor de la Twitter, mesajele sunt filtrate in baza unor puncte cheie care au in vedere originea contului si modul in care el trimite mesaje in reteaua de socializare, deci practic aproape toate conturile verificare vor fi favorizate, impreuna cu cele ale marilor publicatii, sau ale persoanelor cunoscute.

When turned on, the filter can improve the quality of Tweets you see by using a variety of signals, such as account origin and behavior. Turning it on filters lower-quality content, like duplicate Tweets or content that appears to be automated, from your notifications and other parts of your Twitter experience. It does not filter content from people you follow or accounts you’ve recently interacted with – and depending on your preferences, you can turn it on or off in your notifications settings.

Ambele functii anuntate astazi de catre Twitter trebuie activate de catre utilizatori pentru ca ele sa isi produca efectele, deci nu sunt activate automat pentru toata lumea, modificarile urmand a fi implementate gradual pentru toata lumea in perioada urmatoare, asa ca nu le veti vedea chiar din acest moment.

Aplicatia Twitter este disponibila pentru descarcare din AppStore intr-un format compatibil cu iPhone sau iPad urmand acest link.