Prima Pagina aplicatii Google Duo a fost lansata in Romania

Google Duo a fost lansata in Romania

Google Duo a fost lansata in Romania, aceasta fiind aplicatia despre care v-am vorbit zilele trecute cand v-am spus ca ea concureaza cu Skype si FaceTime pentru a permite efectuarea de apeluri video de catre utilizatori intr-un mod mult mai simplu, cel putin teoretic, fata de cel oferit de catre compania Apple.

Google Duo a fost initial lansata de catre compania Google doar in unele piete de pe glob zilele trecute, insa iata ca acum o puteti instala inclusiv din AppStore Romania si o puteti folosi, in baza unui numar de telefon, pentru a efectua apeluri video de pe propriile terminale mobile folosind o conexiune de internet, mobila sau Wi-Fi.

Google Duo a fost laudata de catre mai toti cei care au incercat-o in strainatate pana in momentul de fata, asa ca teoretic ar trebui sa aveti o experienta de utilizare foarte buna, sau cel putin acestea sunt impresiile oferite de catre toti cei care s-au bucurat de ea pana in momentul de fata.

Google Duo permite deocamdata doar efectuarea de apeluri video din propriile terminale iPhone, insa cei de la Google vor implementa inclusiv optiunea de a face si apeluri voce prin intermediul sau, dar deocamdata nu se stie cat va dura pana cand acest sistem va fi integrat, asa ca va trebui sa mai avem rabdare.

Google Duo poate fi descarcata din AppStore Romania urmand acest link.

Google Duo apeluri video iphone

 • qwess

  da merge foarte bine chiar, nu inteleg totusi de ce a trebuit inca o aplicatie de chat “Alo” cand puteau sa faca una completa, voce video si chat…

 • Ca sa aiba ce lansa mai tarziu, sa mai atraga atentia asupra ei.

 • Daniel

  Merge brici, am testat azi dimineața. Bravo, eu cel putin am sa o folosesc la greu, având foarte mulți prieteni si multe rude pe android.

 • puiu

  Am instalat-o, nu am apucat sa o testez! Am observat ca cei cu android nu prea ar vrea sa o folosească !
  Părerea mea!

 • qwess

  tocmai asta e… nu vad cum pot “ataca” apps complete cu asa ceva… probabil vor adauga symlink gen facebook/messenger

 • KTA

  intradevar este mult mai simplu decat FaceTime.

 • Florin MANEA

  O panarama de aplicatie care o va folosi p@@@@, exact ca si Handout , Line si Tango…nici dracu nu mai stie de ele

 • vad

  a verificat cineva ce cantitate de date consuma ?
  mie unul facetime mi se pare cel mai optimizat din toate punctele de vedere ( calitate pe viteza mica de net / cantitate de date consumate )

 • Daca isi ajusteaza rezolutia in functie de conexiunea de internet, e cam greu sa-ti dai seama decat daca faci niste teste cu limitari de viteza, ca sa vezi exact ce si cat consuma, in ce conditii.

 • mb

  Mie imi place ca are preview si vezi despre ce e vb,am sa o tin