Fresh – o tema simpla si colorata pentru iPhone

Fresh este o tema lansata in cursul zilelor trecute in Cydia, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre una simpla si colorata. Tema este compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch, iar separat de iconite, ea ofera si cateva schimbari pentru fonturi, sau modul in care sunt afisate anumite elemente in interfata de utilizator.

Fresh are nu mai putin de 200 de iconite disponibile, insa exista multe modificari si pentru interfata aplciatiilor native, sau alte meniuri. De la Control Center si pana la aplicatia Messages, sau LockScreen, avem parte de schimbari interesante, plus noi sunete pentru tastatura, wallpaper-uri si unele widget-uri.

Fresh is a beautiful and colorful theme for your newly, freshly jailbroken iOS device. Fresh uses a relentless color palette that you see across all of the icons. It completely changes the color of the icons, the shapes yet they still feel like stock iOS.Fresh fully features: 200+(includes iPads), Control Center UI, Messages UI, Lock and Keyboard sounds, 5 beautiful wallpapers and 3 widgets.Fresh widgets require LockHTML4 or GroovyLock.

Fresh este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Fresh tema iOS iPhone