Suicide Squad: Special Ops – jocul oficial al filmului

Suicide Squad: Special Ops este jocul oficial al filmului Suicide Squad lansat in cinematografe cu cateva saptamani in urm, iar daca l-ati vazut, acum il si puteit juca. Suicide Squad este unul dintre cele mai populare filme lansate in ultimele saptamani, iar jocul pentru iPhone, iPad si iPod Touch este pe masura asteptarilor

Suicide Squad: Special Ops ne ofera posibilitatea de a face parte din echipa de criminali de elita pentru a ne lupta cu numerosii inamici care sunt porniti sa ne ucida. In aceasta idee, noi vom fi arma perfecta a guvernului imptrica inamicilor statului, echipa sinucigasilor luptand fara limite impotriva oricui.

Suicide Squad: Special Ops are disponibili toti criminalii pe care ii stiti deja din film, iar in joc vom putea prelua controlul asupra oricaruia dintre ei. Mai exact, in Suicide Squad: Special Ops vom putea avea controlul asupra lui Deadshot, sau asupra femeii fatale, Harley Quinn, impreuna cu toate armele pe care le au la dispozitie.

Suicide Squad: Special Ops – lupta pentru a salva lumea

Suicide Squad: Special Ops este gandit pentru a ne permite sa participam la o multitudine de misiuni pe care le indeplinim, rezolvarea fiecareia ducandu-ne la nivelul urmator. In aceasta idee, va trebui sa invatati rapid toate punctele forte sau slabe ale personajului vostru, pentru a avansa cat mai rapid in joc.

Suicide Squad Special Ops joc film

Suicide Squad: Special Ops este un joc de tip first person shooter, adica veti vedea totul din perspectiva personajului controlat si-l veti putea ajuta sa evolueze. Separat de ceea ce pot face personajele in mod normal, le veti putea dezvolta o serie de abilitati speciale, care pot face diferenta intre viata si moarte in joc.

Suicide Squad: Special Ops are, pentru inceput, orasul pe care l-ati vazut in film, dar in el veti gasi o multitudine de arme, munitie si tot ce va trebuie sa supravietuiti in lupte. Mai mult decat atat, puteti inregistra orice fel lupte in joc si veti putea partaja clipurile video pe retelele de socializare direct din dispozitivele voastre.

Suicide Squad: Special Ops este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store urmand acest link.