iPhone 7 Plus apare in mainile unui star taiwanez

Pastrand traditia anilor trecuti, vedeta taiwaneza Jimmy Lin a aparut in cursul zilei de ieri cu un iPhone 7 Plus in mana, imaginea confirmand ceea ce stim pana acum. Jimmy Lin a prezentat anual noile modele ale iPhone inainte ca Apple sa le lanseze pe pietele globale, iar tot ceea ce a aratat el pana acum s-a dovedit a fi adevarat.

Avand in vedere istoria de pana acum cu iPhone-urile prezentate de catre Jimmy Lin, exista sanse foarte mari ca in mana sa sa fie un iPhone 7 Plus real al Apple. Din Taiwan au venit in anii trecuti foarte multe imagini si clipuri video cu terminale iPhone inca nelansate, asa ca nu este exclus ca Jimmy Lin sa ne faca o noua surpriza placuta.

Terminalul iPhone 7 Plus din imaginea de mai jos arata exact precum cel din pozele aparute in atat de multe leak-uri, asa ca vedem din nou camera duala a dispozitivului si nimic mai mult, avand in vedere ca el nu prezinta dispozitivul indeaproape pentru a arata eventuale schimbari noi, neacoperite.

Desi nu prea mai era nevoie de vreo confirmare de la acest star taiwanez cu privire la iPhone 7 Plus, ei bine iata ca ea intareste toate zvonurile de pana acum. Acestea fiind spuse, noul design iPhone 7 este exat cel pe care-l stim de cateva luni, deci nimic nu s-a schimbat din acest punct de vedere.

iphone 7 plus jimmy lin

11 COMENTARII