Statii de incarcare pentru iPhone si iPad

Daca va aflati in cautarea unei statii de incarcare pentru iPhone si iPad, atunci poate veti fi interesati de doua produse care sunt acum disponibile la reducere si pot incarca pana la 4 produse simultan, astfel ca veti fi scutiti ce necesitatea de a ocupa mai multe prize in acelasi timp pentru a va incarca dispozitivele.

Ambele statii de incarcare pentru iPhone si iPad pot oferi pana la 2.4A pe fiecare port si pana la 5W, deci pot incarca si tabletele iPad intr-un timp destul de scurt. Mai mult decat atat, puteti plasa pe ele atat terminalele iPhone, cat si tabletele iPad, deci ele vor incapea direct, fara a mai ocupa spatiu suplimentar prin casa in timpul incarcarii.

Statii de incarcare pentru iPhone si iPad

Avantree Powerhouse Plus statie incarcare iphone ipad

Prima dintre cele doua statii de incarcare pentru iPhone si iPad despre care va vorbesc se numeste Avantree Powerhouse Plus, ea fiind prezentata mai sus. Vorbim despre o statie de incarcare despre care producatorul sustine ca poate oferi pana al 40W de energie, pe toate cele 4 porturi ale sale si sustine cele 4 dispozitive ce trebuie incarcate.

Avantree Powerhouse Plus este compatibila cu orice fel de smartphone sau tableta care necesita incarcare, avand in vedere ca are porturi USB prin care se transmite energia. Avantree Powerhouse Plus nu este certificata de Apple, dar asta nu va afecta timpul de incarcare, fiecare terminal primind aceeasi cantitate de energie.

Puteti cumpara statia de incarcare Avantree Powerhouse Plus din aceasta pagina la un pret care este cu 31% mai mic decat cel normal.

Avantree CGTR-520 statie incarcare iphone ipad

Cea de-a doua dintre cele doua statii de incarcare pentru iPhone si iPad se numeste Avantree CGTR-520 si exact precum cea de mai sus, poate incarca 4 terminale simultan. Vorbim despre exact acelasi tip de enrgie oferit precum in cazul anterior, diferenta fiind ca aceasta statie de incarcare poate sustine mai putine dispozitive.

Desi mai putine terminale incap pentru incarcare in statia de incarcare Avantree CGTR-520, ea ofera tot 2.4A la 5W pentru fiecare dintre dispozitive. Daca sunteti interesati de statia de incarcare Avantree CGTR-520, o puteti cumpara din aceasta pagina la un pret cu 40% mai mic decat cel standard.