iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante

iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante din cauza sistemului de operare Android si a aplicatiilor care functioneaza greu.

iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante si stiu ca acest cuvant nu este pe placul unora dintre voi, insa dupa ce va veti uita la clipul video de mai jos veti intelege cat de mare este diferenta. Practic, iPhone 6S este cu 1 minut mai rapid decat Galaxy Note 7 in acest test de performante si diferenta este colosala, avand in vedere componentele terminalelor.

Desi Galaxy Note 7 a fost lansat recent si beneficiaza de hardware de prima mana, iPhone 6S reuseste totusi sa-l intreaca serios in performante. Primul rand de teste care implica deschiderea initiala a aplicatiilor a fost finalizat cu 13 secunde mai repede de iPhone 6S decat de Galaxy Note 7, iar asta spune extrem de multe.

Per total, intregul test a fost terminat in 1 minut si 51 de secunde de catre iPhone 6S, Galaxy Note 7 avand nevoie de 2 minute si 49 de secunde pentru a termina testul. Diferenta este foarte mare, iar problema nu este cea veche a memoriei RAM, ci una si mai veche, a sistemului de terminale Android.

iPhone 6S este mai rapid decat Galaxy Note 7 in performante

iPhone 6S este mai rapid decat Galaxy Note 7 in performante si acest lucru este surprinzator deoarece toata lumea s-ar fi asteptat la altceva de la terminal. Problema principala ramane totusi la Android, mai exact aplicatiile incarcandu-se foarte greu in terminal, in ciuda hardware-ului foarte puternic.

Primul punct in care Galaxy Note 7 pierde contactul cu iPhone 6S este in momentul in care se incarca jocul Asphalt 8 al celor de la Gameloft, problemele continuand si la alte jocuri. Cel de-al doilea punct de blocaj este aplicatia Photoshop Mix, acolo Galaxy Note 7 avand probleme mult mai mari decat iPhone 6S in lapsing-ul pentru clipul video.

Pe de alta parte, Galaxy Note 7 se descurca foarte bine la redeschiderea aplicatiilor din fundal, lucru la care terminalele Android anterioare s-au dovedit a nu fi chiar atat de bune. iPhone 6S pe de alta parte functioneaza fluid pe tot parcursul testului si demonstreaza din nou de ce este foarte bun, chiar si in Galaxy Note 7.

Practic, vorbim aici despre o diferenta mare intre Galaxy Note 7 si iPhone 6S ce este in principal data de problemele fragmentarii Android in fata iOS-ului, iar asta conteaza in final pentru experienta de utilizator.

Daca in ciuda acestui test mai doriti sa cumparati Samsung Galaxy Note 7, ei bine il puteti precomanda din aceasta pagina.