iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante

iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante din cauza sistemului de operare Android si a aplicatiilor care functioneaza greu.

iPhone 6S umileste Galaxy Note 7 in performante si stiu ca acest cuvant nu este pe placul unora dintre voi, insa dupa ce va veti uita la clipul video de mai jos veti intelege cat de mare este diferenta. Practic, iPhone 6S este cu 1 minut mai rapid decat Galaxy Note 7 in acest test de performante si diferenta este colosala, avand in vedere componentele terminalelor.

Desi Galaxy Note 7 a fost lansat recent si beneficiaza de hardware de prima mana, iPhone 6S reuseste totusi sa-l intreaca serios in performante. Primul rand de teste care implica deschiderea initiala a aplicatiilor a fost finalizat cu 13 secunde mai repede de iPhone 6S decat de Galaxy Note 7, iar asta spune extrem de multe.

Per total, intregul test a fost terminat in 1 minut si 51 de secunde de catre iPhone 6S, Galaxy Note 7 avand nevoie de 2 minute si 49 de secunde pentru a termina testul. Diferenta este foarte mare, iar problema nu este cea veche a memoriei RAM, ci una si mai veche, a sistemului de terminale Android.

iPhone 6S este mai rapid decat Galaxy Note 7 in performante

iPhone 6S este mai rapid decat Galaxy Note 7 in performante si acest lucru este surprinzator deoarece toata lumea s-ar fi asteptat la altceva de la terminal. Problema principala ramane totusi la Android, mai exact aplicatiile incarcandu-se foarte greu in terminal, in ciuda hardware-ului foarte puternic.

Primul punct in care Galaxy Note 7 pierde contactul cu iPhone 6S este in momentul in care se incarca jocul Asphalt 8 al celor de la Gameloft, problemele continuand si la alte jocuri. Cel de-al doilea punct de blocaj este aplicatia Photoshop Mix, acolo Galaxy Note 7 avand probleme mult mai mari decat iPhone 6S in lapsing-ul pentru clipul video.

Pe de alta parte, Galaxy Note 7 se descurca foarte bine la redeschiderea aplicatiilor din fundal, lucru la care terminalele Android anterioare s-au dovedit a nu fi chiar atat de bune. iPhone 6S pe de alta parte functioneaza fluid pe tot parcursul testului si demonstreaza din nou de ce este foarte bun, chiar si in Galaxy Note 7.

Practic, vorbim aici despre o diferenta mare intre Galaxy Note 7 si iPhone 6S ce este in principal data de problemele fragmentarii Android in fata iOS-ului, iar asta conteaza in final pentru experienta de utilizator.

Daca in ciuda acestui test mai doriti sa cumparati Samsung Galaxy Note 7, ei bine il puteti precomanda din aceasta pagina.

161 COMENTARII

  1. Normal ca este asa,deoarece Apple își optimizează software-ul pentru hardware-ul sau.Plus ca atât software-ul cât si hardware-ul sunt concepute de Apple,pe când Samsung trebuie sa încerce sa facă un raport între componentele telefonului si sistemul de operare cât mai favorabil,dar Android are si va avea astfel de probleme,mai ales dacă nu este stock.

  2. era de asteptat. Touchwiz, desi a fost mult imbunatatit, trage mult in jos sistemul de operare. degeaba e incarcat cu cpu de ultima generatie, o gramada de rami, storage rapid…

  3. Nu-i adevarat,din câte am citit aici pe forum,android a evoluat foarte mult,nu mai e ce a fost odată.
    Iar aia cu “Desi Galaxy Note 7 a fost lansat recent si beneficiaza de hardware de prima mana” nu e adevarat,e exact același hardware ca la S7/S7 Edge din luna martie,adica de acum câteva luni de zile.

  4. Cat a evoluat software android, înainte când ieșeai dintr-un joc sau aplicație trebuia sa aștepți sa se încarce din nou. Sunt plăcut surprins, de câteva zile am un s7 edge și a început sa îmi placa cum se mișcă. În paralel mai dețin și un iPhone 6 plus, aplicația de pe iPhone se închide la un moment dat dar pe s7 rămâne tot la fel de când am ieșit. Eu cred ca iphone a fost mai rapid și din cauza la rezoluție.

  5. Ce teste penibile … se stie de ani de zile ca ios deschide jocurile mai repede ca androidul ….. au gasit un punct slab si acuma il exploateaza in toate testele.. de parca pe cineva il intereseaza cat de repede se deschide angry birds …. teste de copii mici …..

  6. Daca stiam zaone… acuma nu iti scriam tie si cine stie la ce companie munceam dezvoltand aplicatii …. eu zic ca un test corect ar fi sa nu amesteci oalele un test ptr gameri si un test ptr oameni seriosi … ca fac pariu ca nu ai nici un joc in telefon

  7. @zaone , da-ne o lista sau un mini-video cu ce tweakuri si aplicatii detii in telefon , chiar sunt curios cum iti arata celularul :))

  8. Cred ca si gpu mai slab la note joaca un rol important in testele astea …. cunoscatorii scrieti aici cate puncte ia 6s la gpu si cate ia note 7 la gpu in benchmark

  9. Ce se incarca acolo la joc e in principal bazat pe procesor si RAM, nu a pornit efectiv jocul. In sa chiar si cu un GPU mai slab, problema e tot la Samsung. GPU-ul e folosit si pentru touchwiz.

  10. Ma faceti sa rad cand va aud cu touchwiz.. ca nu are nici o legatura … toate telefoanele cu android deschid jocurile mai lent ca si 6s de la apple …. eu zic ca acolo e problema la gpu .. ajutat de un gpu mai potent 6s deschide jocurile mai rapid

  11. nu prea intelegi ca deschiderea aplicatiilor se bazeaza in principal pe puterea de procesare, ram si vitezle SSD ? si abia dupa aceea intervine si GPU

  12. Corect , iar ceea ce multi nu stiu este ca touchwiz este optimizat perfect iar Galaxy S7 bate cam tot ce exista cu Android , pana si pe Mi5 cu SD 820 si rezolutie FullHd

  13. Photoshop ptr pc foloseste gpu zaone si chiar are nevoie de putere gpu mare ….. folosesc photoshop si stiu ce vorbesc… insa la platforma mobila nu stiu exact ..poate daca ma documentez

  14. Ce nu intelegeti voi este ca poti sa ai si 10 gb ram si 4 gb ram oricum jocul care il deschizi consuma undeva la 200 300 mb deci nu prea are treaba … inainte cand android avea sub 1gb ram .. da atunci era o problema ca vreo 600 mb ram consuma sistemul si ramanea f putin ptr aplicatii

  15. Nu e nicio problema de Android, cel putin nu am nicio dovada ca ar fi. E problema dezvoltatorilor ca nu scriu bine aplicatiile. Daca Facebook se poate deschide foarte rapid, inseamna ca si alte aplicatii se pot deschide asisderea.

  16. Ai dreptate, insa cine sa te citeasca? Au gasit punctul slab al androidului, si poc! deodata asta a devenit caracteristica majora care departajeaza cele doua sisteme de operare.

  17. Foarte bine! Android este cel mai slab sistem de operare, ar trebui sa fie scos in afara legii pentru ca deschide o gramada de jocuri putin mai lent decat iOS. Probabil ca dezvoltatorii Android nu si-au concentrat eforturile in consumul asta de energie (inutila, pentru ca nimeni in viata reala nu deschide 20 de jocuri consecutiv). Android este optimizat pentru consum redus de energie, in timp de iOS este optimizat pentru deschiderea cat mai rapida a joculetelor.
    Bravo iOS!

  18. Problema este ca daca Apple ar vrea ar scoate Androidul de pe piata perfromantei daca ar folosi aceleasi specificatii, 4 gb ram,quad core la 2gz si baterie de 3500mah…pai orice telefon ar fi o bomba.Deci Apple vrea sa aibe concurenta

  19. Diferenta e mica , partea prosta ca Note-ul nu poate tine pasul cu noul iPhone 7 .
    Eu sunt constient de faptul ca Samsung nu poate evita “umilinta ” Diferenta o sa fie mare in cazul in care Apple nu schimba ecranul .

  20. mda poate pt aplicatii de 2 lei…un autocad 360…tot 200mb?iti incarca in ram mai mult decat crezi…dar nah facebook e la putere

  21. Intrebarea este daca poate apple … din ce au pe piata se pare ca nu poate ….. pana in prezent sta bine doar la gpu …… bateria slaba …. cpu slab … rezolutie slaba .. camera slaba …….

  22. Prietene, nu te lega de comentariile altora cand tu esti pe langa.. Cand te referi la ram, foloseste “B” pt ca e vorba de bytes nu de bit “b”.

  23. cand bag facebook si safari in spli view…mai mult de 1gb nu foloseste, si sunt totusi 2 aplicatii care merg simultan si redau poze streaming etc

  24. Pe ios e diferit ca pe android …. mie nici pe windows photoshopul nu imi mananca 3.6 gb ram cu vreo 10 fotografii in editare

  25. ok autocad 360 este altceva…cand ai peste 300.000 de obiecte si faci zoom la 60fps…mananca si ram si cpu si gpu mai ales

  26. zaone si ceilalti – clar ca e prea complicat pt voi sa intelegeti ca in cazul unui joc se incarca texturi mult mai complexe in cazul lui Note din cauza rezolutiei mai mari . E la fel si la PC-uri .
    Ia toate aplicatiile una cate una si vezi in cate castiga Note si in cate iPhone . Pune 10 tab-uri deschise in browser si vezi care telefon merge mai bine . Aia e experienta de utilizare , nu teste stupide in care deschizi o suta de aplicatii si jocuri unul dupa altul si vezi ca ai 1 minut diferenta la sfarsit . Aia nu e utilizare in viata reala .

  27. adevarul e ca atunci cand deschizi o imagine o poza facuta noaptea sau un video YT ori din galerie, o pagina web pe un ecran ca alui Note 7 parca iti vine sa arunci cu iphone-ul cu aceeasi viteza cu care deschide Angry Birds

  28. Pentru ca nu pot rebelule… Ecrane AMOLED nu au, trebuie sa se roage de Samsung sa le dea. Bine ai scris: este bine pentru nimeni decat pentru Apple. Pentru voi, cumparatorii de iPhone nu e niciun avantaj. De ce sa puna 4 GB RAM, si sa creasca costul de productie cu 5 dolari? Nu… Merge si cu 2GB.
    De ce sa va dea si voua incarcare wireless? Nu… Tot mai buna este aia prin fir.

  29. Categoric iPhone-ul este depadit la acest capitol iar in cazul in care iPhone 7 pastreaza designul si ecranul minune 750p cu toata rapiditatea lui lui tot sub S7 Edge si Note 7 o sa stea .

  30. Nici in visele tale cele mai erotice nu se va intampla asta . iOS este o vechitura de system de operare care pune pe pauza aplicatiile , pt ca nu reuseste sa ruleze mai multe in acelasi timp , afiseaza screen-shot-uri pana sa incarce complet aplicatia , ca sa dea impresia de viteza , dar aplicatia nu functioneaza pt inca o secunda sau doua . Si cu 10 giga de RAM , iOS va lucra in acelasi fel pt ca asa este conceput sa ruleze task-urile – unul cate unul . Va irosi memoria degeaba , si tot nu va avea un multitasking real niciodata . De aia si lipsa de functii in iOS .

  31. Cand iPhone va avea aceiasi rezolutie ca Note 7 atunci va fi corecta comparatia. Pana atunci toate astea sunt povesti pentru cei multi care pricep putin!

  32. E problema mea ca hardware-ul din Note 7 e slab si nu poate rula grafica la rezolutia la care ii este data, daca ii este data la rezolutia aia de joc ? In Photoshop care mai e problema ?

  33. Merci pentru jignire! te caracterizeaza. Aici este vorba despre cate resurse are nevoie iPhone si in general un smartphone pentru a deschide aplicatii. Ce treaba are iPad Pro?
    Doi la mana, sa nu imi spui tu ca ai creat schita cu 300.000 obiecte pe ipad, ca nu te crede nici cocosul.

  34. La deschiderea a 20 de jocuri unul dupa altul, da! Este umilit, pangarit, tarat prin noroi si praf. La orice altceva, iPhone nu are nicio sansa in fata Note 7 :)))

  35. Cred ca are dreptate 🙂 “1 gb” se traduce prin “un giga bit”, iar “1 GB” se traduce prin “un giga Byte”. Diferenta este ca 1 Byte = 8 biti.
    Asadar, 1 gb RAM = 0.12 GB RAM

  36. Mersi pentru clip!! Asta demonstreaza ca iOS este mai rapid cand este vorba despre deschis joculete, dar cand este vorba despre deschiderea aplicatiilor, este mai lent.
    Asa cum am spus, depinde de ceeca ce vrei sa faci cu smartphone-ul, si care sunt asteptarile utilizatorului: vrei sa ai o consola de joculete compacta sau vrei sa ai un smartphone cu care sa folosesti aplicatii utile.

  37. Ca iPhone e mai bun ca samsung se stie , sau ca iOS e peste android la fel ……dar ce nu inteleg eu este , de ce nu pot găsi o SIMPLA aplicatie care să-mi înregistreze ecranul la iPhone ?!!!!! De ce nu este posibil sa înregistrez ce fac eu pe telefon ???

  38. nu are treaba jignirea atata timp cat te porti ca atare. eu ma comport aici ca un troll, deci oricine ma face astfel, nu ma simt jignit ca este postura care mi-o asum.Chiar nu ma intereseaza daca crezi sau nu fata cu schita,nu ma intereseaza ce reply’uri imi mai dai,eu pur si simplu nu intelegeam de ce nu intelegi multe lucruri, dar cand mi-ai zis cu ce te ocupi si pasiunea ta, totul a devenit clar pt mine.Iti spun de pe acum ca poti sa nu imi mai dai reply,sa nu te mai obosesti ca nu are rost sa mai vorbim noi doi, mai ales ca aceasta combinatie, a poluat majoritatea articolelor.Sanatate

  39. nu uita, tu credeai ca folosesc autocad pe iphone, deci tu m-ai facut penibil “in the first place” , nu ca ma deranjeaza ca doar suntem pe net wtf…dar asa ca sa vezi ce ipocrit esti

  40. Si totusi , o aplicatie care sa înregistreze ecranul “display recording” la iPhone se găsește?!!!!!!
    Ma intereseaza mult asa ceva si din ce am căutat am ajuns la concluzia ca nu e capabil de ceva atat de banal :(((((
    Daca știți careva nu ezitați sa îmi Spune-ți. Multumesc.

  41. la tablete inteleg dar de ce ai rula 2 aplicatii simultan pe un ecran de 5-6″ ? doar asa sa arati ca se poate si sa te doara-n undeva de experienta neplacuta

  42. Da zaone stiu de varianta spusa de tine , dar nu am jailbrake :(((( , am inteles ca de-a lungul timpului au mai tot scăpat prin appstore aplicații de genul …..
    In speranța ca cineva stie de asa ceva sau de ceva care sa ma ajute sa pot înregistra ce fac pe iPhone , am apelat aici …
    Jailbrake nu cred ca am cum sa fac pentru ca am ultima varianta de iOS si nu am mai urmărit de ceva vreme in ce stagiu au ajuns cei cu jailbrake , pentru ca nu m-a mai interesat.

  43. Cunosc mai multe persoane care ar vrea sa stie asa ceva , pentru ca momentan am o varianta prin care fac asta si este destul de “imbarligata” si vreau ceva simplu.

  44. Nu uita Srb că tu erai adeptul folosirii Final Cut pe iPhone, tu spuneai că sunt specialiști cate lucrează pe iPhone și editează filme. La vremea aia ți-am răspuns că sunt mai mulți hobbiți decât cei care editează filme pe iPhone.
    Așadar nu m-ar mira să folosești CAD pe iPhone.
    În al doilea rând, citește cu atenție comentariu meu anterior unde am scris că ar fi penibilă folosirea de CAD pe iPhone. Eu condamn o acțiune, tu caracterizezi un om. Tu nu ești în stare să citești corect un text, și să îl înțelegi.

  45. Ce să spun… Etete la el, elitistul! Nu se conversează cu unii care “trag de fiare”! :)))) Traume, Srb… Traume din trecut…

  46. Este inutil să îți explic, pentru că mi-aș pierde timpul, și tu te-ai enerva. Doar un exemplu este ăla unde ai folosi Waze și youtube în același timp. Dacă ieși din ecranul youtube, ți se întrerupe clipul. Un al doilea exemplu ar fi atunci când folosești o aplicație în timp ce ai o conversație pe Skype, Messenger, Hangouts, etc.
    Exemple sunt multe, dar degeaba îmi pierd timpul cu un Troll.

  47. Daca este inutil sa imi explici de ce mai scrii 10 randuri ??Calmeaza-te…nu uita sunt un infect si un caracter de kkt, deci te rog nu imi mai da reply, daca esti domn, te vei respecta si nu vei mai comunica cu mine

  48. nu am zisi niciodata de final cut pro pe iphone ci pe mac.Lasa ca stiu eu ca faceai referire la mine probabil, ca asa iti imaginezi ca eu fol pe iphone, altfel nu isi avea rost comentariu special catre mine.Adios

  49. Se pare ca aveam dreptate ca Note 7 este inferior S7 edge…si la baterie.SIncer eventul pt Note 7 putea fi inexistent,la fel si Note 7 ca dispozitiv, pur si simplu bagau stylus in S7 edge si terminau balciu

  50. Asta e norocul lui Apple că Samsung nu folosește android stock că stergea pe jos cu oricare terminal , si așa nexus șterge pe jos cu iphone
    Acum dacă stai sa te gândești oricare OS are probleme …..Dar nu venii aici să spui că android are si va avea mereu probleme pe când IOS ul actual este vai de mama lui
    -update uri haotice si lansate la foc automat
    -problemele înfloresc că ciupercile după fiecare update (întotdeauna)

  51. De ce, niciodata, aceste teste nu se fac folosind 6S Plus? Pentru ca 6S Plus are o rezolutie mai maricica si atunci nu s-ar mai deschide unele aplicatii atat de rapid.

  52. Degeaba va tot agitati … eu sunt sigur ca zaone stie f bine diferentele de rezolutii si stie ca telefoanele android au mai multe nuclee ptr un consum mai eficient si nu neaparat ptr putere mai mare …. voi credeti ca el nu stie ? Mai baga si el un titlu deasta pompos sa se faca trafic ca doar din trafic face bani

  53. Cu fiecare update problemele IOS se înmulțesc ….asa că dacă stai sa te gândești cred că o să fie , oricumm IOS nu mai merge ca pe timpuri (iphone5 IOS 6 )

  54. “Umilita” Samsung e pe hârtie că în viața reală e exact opusul , da android are o problemă la jocuri (legat de rapiditate) , dar în rest superior fata de IOS (stock si cyanogenmod)

  55. Dar voi fanii Apple o să recunoașteti că IOS e o pocnitoare?
    Atunci când scrie zaone un articol cu problemele IOS TOTI tăceți malc

  56. Dacă Samsung nu vrea si nu vrea asta este , Apple vrea preturi mici si producătorii în ultima perioadă nu mai vor să lase prețul doar că e Apple
    Di comentariul tău nu are logică marketing la ce? La cumpărarea de display-uri?

  57. da dar nu se reflecta in teste/realitate.Si note 7 avand dimensiune fizica mai mare ca s7 edge sa aiba baterie mai mica? de ce?!?! doamne de ce..ssd e mai slab ca in s7 edge…de ce CA AU BAGAT PEN de 3 grame

  58. Apple (iphone) carcasa Foxconn, mizerie în interior Samsung (componente)
    Data trecută când ne am intersectat nu puteai argumenta de ce Samsung e o mizerie așa cum ai spus …. dădeai din una în alta

  59. -Iphone nu e mai bun ca Samsung (display , camera , design, procesor etc)
    -IOS nu mai e peste android , e peste android doar la jocuri că în rest Dumnezeu cu mila

  60. Pai daca iphone 6S plus are o rezoluție mai mare decât iphone6S , dar hardware ul la fel , deci se presupune că este suficient de ce nu se face comparația cu el ?

  61. Si ce ma încălzește pe mine Știrea asta cu o secunda diferența ? Serios oameni voi aveți ceva de câștigat ca e mai rapid cu o secunda ? Am iPhone si de 6 luni de zile nu sunt in stare sa rezolve bugul cand închid apelul , îmi rămâne câteva secunde bune pe ecran ! Despre asta ce sa zic felicitări Apple , îmi deschizi jocul mai rapid …..

  62. Deci avem pe o parte Samsung Note 7 si Iphone 6s.
    Avantaje Iphone 6s: incarca jocurile cu cateva secunde mai repede decat Note 7 si cam atat
    Avantaje Note 7: Ecran mai bun, camera mai buna, n functii pe care Iphone nu le are, posibilitate de personalizare a software ului nelimitata, un pret mai bun, casca VR la pachet, design mai bun, senzor iris, etc etc etc…
    Daa..asa e…in mintea voastra doar pt asta Iphone e mai bun :)))

  63. E adevarat dar sa nu uitam un lucru!! In apa iphonul ramane pe margine iar samsungul vine cu tine…sa nu mai vb de unele aplicati care pe iphone nu merg si nu vor merge niciodata !5

  64. Tocmai ce a publicat zaone știrea cu iPhone 8 de 5.8 inci. Uite că și Apple copiază încet încet de la Samsung, acum și numărul iPhone-urilor :))
    Abia aștept să te citesc peste 1 an când ne vei scrie cât de tare este Apple că poate oferi o gamă variată de iPhone-uri…

  65. Marketingul este știința promovării produsului nu ceea ce scrii tu :)) Și da, scriu “să se roage”, pentru că fără Samsung, Apple nu are nicio șansă să facă iPhone cu ecran AMOLED.

  66. nu, ei doar ofera mai multe dimensiuni cu acelasi hardware…in functie de buzunarele si fizicul fiecaruia,si de la un timp face asa si samsung..deja note are acelasi hardware ca s7 etc.

  67. Ei nu oferă același hardware, așa cum nici iPhone 6 nu are același hardware cu iPhone 6 plus. Zaone scria că iPhone 8 ar veni cu ecran OLED doar pentru o parte a producției.
    Unde sunt zilele alea în care Apple făcea mișto de Microsoft că au prea multe versiuni de Windows? Unde sunt zilele în care voi râdeați de Samsung că oferă prea multe smartphone-uri? Încet încet, și Apple va fi la fel.

    Note are hardware mai bun decât S7: ecran îmbunătățit, ecranul are altă geometrie, software diferit, pen, etc.
    Să fim sinceri (mai ales tu, dacă poți) și să recunoaștem că Note 7 a venit după numai câteva luni după S7. Deja S7 este un succes, iar Samsung nu are niciun rival pe piață. De ce ar veni cu ceva mai mult, dacă nu are concurență?

  68. Nu spun nimic pentru că m-aș adresa unor băieți inteligenți care știu deja că multinucleele Note 7 sunt pentru optimizarea consumului, și nu pentru furnizare de putere inutilă.
    Băieții deștepți știu de asemenea că cei 4 GB RAM, nu ajută neapărat, câtă vreme fiecare joculeț ocupă 200-400 MB RAM. Cei 4 GB RAM ajută la procesele complexe care stau în spatele funcționari Androidului. În plus, băieții deștepți știu că Android este construit pre Java Virtual Machine (JVM), și prin construcția JVM are nevoie de mai mult RAM. Nu e vorba de optimizare, ci de construcția software a JVM.

    Iphone este ca o lustră cu două becuri mari de 200 wați care luminează o sală mare. Sub lustră, lumina este foarte puternică, dar în colțurile sălii este precară.
    Note 7 este ca o rețea cu opt spoturi puternice a câte 50 wați.
    Spoturile nu dau aceeași putere ca becurile Apple, dar luminează optim întreaga sală. În plus, dacă nu e nevoie de anumite colțuri ale sălii să fie luminate, unele spoturi Note 7 pot fi închise, și așa se economisește energie.

    De ce aș explica lucrurile astea pentru băieți deștepți?

  69. Da,dar tot 4 nuclee rulează deodată din cele 8 fata de 2. Si din alea 8 spoturi 4 sunt de 40W si 4 de 60 W,nu poți sa le aprinzi pe toate 8 deodată sa lumineze toată sala,un băiat deștept ca tine ar trebui sa stie asta. Am si eu un joculeț(Real Racing 3) care ocupa 2.8 GB si nici asfalt 8 ala nu cred ca are sub 1 GB. Note 7 e ca un motor V8 din care funcționează doar 4 cilindri odată,pus pe o caroserie de tanc cu multe butoane înăuntru si cu care poți sa treci peste orice obstacol si poți face o grămada de chestii. Si in care toți trag cu rachete si mitraliere(malware) ca lasă turela deschisă. Iar 6S are un motor de doar 2 cilindri pus pe o caroserie de fibra de carbon,nu poți face chiar atâtea ca si cu tancul,dar ceea ce face o face fara cusur. Ii mai bagă Cuc câte un upgrade de soft din cauza căruia nu mai pornește motorul sau nu poți sa deschizi usa dar in general se remediază repede aceste probleme.

  70. Dar Samsung de ce nu a pus 6 gb ram in Note 7 si sa creasca costul de productie cu 5 dolari? Nu…merge si cu 4GB.
    Asa si la Apple,daca merge snur cu 2 GB de ce trebuiesc 4? Ca sa consume si mai repede bateria? Sau ramii merg pe aer?

  71. Clar că farfuria aia este conectată la un fir, dar vorbim de încălcarea smartphone-ului “fără fir”, şi nu a farfuriei.
    Așa cam spuneam și lui Srb, farfuriile astea pot fa mascate foarte bine în piese de mobilier, încât nu mai știi că e vreun fir acolo.
    La restaurante, în mobolierul dormitorului, în mașină, etc. Tot fără fir este, pentru că atunci când mergi la restaurant, pui Note 7 pe masă, și se încarcă așa… ca “prin magie”! Cu iPhone, trebuie să mergi la restaurant cu încărcătorul și cu” lighting cable”. Dacă nu ai colul, trebuie să întrebe chelnerilor: “Nu vă supărați, aveți un cablu de încărcare? Dar din ăla pentru iPhone!”

  72. Note are 4 GB RAM pentru că deocamdată ăsta este standardul pentru smartphone-uri de top, și probabil că este optim astfel. Merge șnur cu 4 GB RAM, și nu am auzit vreodată ca un smartphone cu 4 GB RAM să nu poată încărca poze de pe idevice, așa cum era cu iPhone.
    Pe Android, Chrome nu e limitat la 8 pagini, așa cum era Safari (ca să nu consume RAM).
    Pe Android nu vei vedea niciodată “low memory” sau ceva similar.

  73. Ce-mi place ca e plin de troli de fiecare data cand apare un test Apple vs Samsung in care Samsung bineinteles pierde la minute distanta .
    Dar las’ ca incepe scoala pe 15 septembrie si trolii vor fi mai ocupati , nu vor intra asa de des pe iDevice .

  74. Ofticosilor!! Nu o sa fie mah android niciodata mai bun ca ios. Cum nici samsugu mai bun ca iphone … Cititi review uri pe mag online cati se plang de blocari si mizeria specifica samsug & android .

  75. Amfetamin, cum justifica Apple ca iPhone este un produs de top, cand ofera hardware “de anul trecut”? Cum poti veni in fata clientului si sa spui ca tu ai cel mai bun produs, cand concurentii ofera ceva peste ceea ce poti tu oferi?
    Nu cred ca iPhone merge snur cu 2GB RAM, si sa nu spunem ca iPhone 6 si 6 Plus aveau 1 GB RAM!!
    Cred ca iti este cunoscut mesajul: “Lox Memory! Your device is low on memory. If you continue to receive this message, please restart your device”.

    La fel si cu spatiul disponibil, doar merge snur si cu 16 GB, nu??
    La fel si cu ecranul HD de pe iPhone 6S: doar poti vedea cine te suna, ce e mare branza?

  76. Clar că există lucruri neplăcute. Spre exemplu, pe Nexus 5,când fac un apel telefonic, se aude un bip de 5 ori. Why???
    Mi-ar plăcea să am baterie mai încăpătoare, și nu e SF, câtă vreme sunt smartphone-uri de buget redus, cu carcasă mică, cu baterii de 4000 mAh.
    În rest, nu știu de ce aș avea nevoie. Compar cu ce are ios, și nu văd ce poate face ios și nu poate face Android.
    Începând cu Android 5, nu am avut niciodată probleme cu linkuri, restartări, lipsă de semnal 4G,Wi-Fi, etc. Nicio problemă de lag, sacadare, etc. RAM întotdeauna disponibil (de aia mă crucesc când citesc la unii “android are 4 GB RAM din care doar 200 MB liberi”, etc).
    Niciun virus sau malware din 2011.

    Îți spun, Android îmi oferă tot ce am nevoie la nivelul tehnologiei de astăzi.