YouTube permite marcarea unor clipuri video ca neinteresante

YouTube a implementat in aplicatia pentru iOS functia Nu Ma Intereseaza pentru a marca recomandarile video ca neinteresante pentru noi.

YouTube a implementat astazi optiunea Not Interested, Nu Ma Intereseaza, pentru clipurile video care sunt recomandate in cadrul retelei sale de video sharing, optiunea fiind extrem de importanta. De ce? Ei bine pentru ca ea ii poate spune companiei YouTube daca acele clipuri video pe care ti le recomanda sunt sau nu interesante pentru tine.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata functia in aplicatia YouTube pentru iPhone, iPad si iPod Touch, optiunea Not Interested, Nu Ma Intereseaza, fiind afiasata in meniul de selectie pentru clipuri video. Alegand acea optiune le veti spune celor de la YouTube sa isi schimbe algoritmul in baz acaruia va fac recomandari pentru aplicatii, iar acest lucru este foarte bun.

YouTube ne face recomandari pentru clipuri video in baza canalelor pe care le urmarim, dar si a clipurilor video vizualizate in fiecare zi in reteaua sa. Pana acum nu exista o metoda de a ii spune companiei ca recomandarile nu sunt interesante, insa iata ca avem acum o metoda foarte simpla de a face acest lucru direct din iDevice-uri.

Marcheaza clipurile video YouTube ca neinteresante

Optiunea Nu Ma Intereseaza a fost cel mai probabil implementata cu cea mai recenta actualizare a aplicatiei YouTube, lansata noaptea trecuta. Practic, in momentul de fata toata lumea ar trebui sa aiba optiunea pentru a marca acele clipuri video recomandate de catre YouTube ca nefiind interesante pentru ei.

youtube video nu ma intereseaza

Cei de la YouTube nu explica rezultatul folosirii functiei nu ma intereseaza in aplicatia lor, insa logic ar fi ca acele clipuri video, sau altele din aceeasi categorie, sa nu ne mai fie vreodata afisate in lista de clipuri video recomandate pentru vizualizare, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile.

Avand in vedere ca YouTube se bazeaza pe aceste recomandari pentru a creste vizualizarile clipurilor video in cadrul retelei sale, sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre functia Nu Ma Intereseaza.