Cache – noua aplicatie Microsoft pentru iOS

Cache este o noua aplicatie a Microsoft care are menirea de a ne ajuta sa salvam si sa organizam mai usor bookmark-uri pentru continutul util de pe internet.

Cache este o aplicatie noua lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii platformei iOS, ea avand rolul de a ne permite sa cream bookmark-uri pentru orice gasim pe internet. Aplicatia sincronizeaza datele intre PC si smartphone prin serverele Microsoft, deci avem tot continutul acolo unde este nevoie de el, fara prea mult efort.

Cache vine intr-o lume in care exista foarte multe aplicatii de acest gen, insa Microsoft incearca sa atraga noi utilizatori cu un sistem folosit la scara larga de oameni. Spre deosebire de alte aplicatii, Cache poate inregistra bucati de texte, imagini, pagini web, materiale similare si notite pe care le putem face direct de pe terminalele mobile.

Practic, aceasta noua aplicatie numita Cache vrea sa ne ofere o experienta completa de a salva continut interesant de pe internet, sau cel putin asta ni se spune acum. Cache este gandita pentru a functiona pe multiple platforme, iar ea ne permite sa organizam intregul continut intr-un format mult mai usor de inteles si administrat.

Cei de la Microsoft au creat o interfata foarte prietenoasa in care sunt afisate informatiile, astfel ca putem gasi foarte rapid tot ce am salvat, indiferent de unde accesam datele. Un sistem inteligent implementat in aplicatie inregistreaza si locatia sau terminalul de unde am copiat continutul, astfel ca putem reveni rapid la sursa originala.

“Keep multiple clips and reuse them later. The clipboard history in Cache keeps track of everything you copy and shows you a timeline of your clips so you can quickly remember that thing from three hours ago. Create collections to group clips you want to save. You can organize content you copy by projects, clients, tasks, or ideas, so you can easily see everything related together.”

Aplicatia Cache a celor de la Microsoft este deocamdata disponibila in format beta, iar pentru a o putea incerca, va trebui sa va inscrieti in aceasta pagina.

cache microsoft

cache microsoft 1

cache microsoft 2