Cablul Lightning tip bratara disponibil la eMAG

Daca esti nevoit sa cari cu tine un cablu Lightning pentru a-ti incarca terminalul iPhone, sau tableta iPad, ori daca trebuie sa faci transfer de date, atunci am unul interesnt pentru tine. Vorbesc despre un cablu Lightning pe care il vinde eMAG, in aceasta pagina, si care are forma unei bratari pe care o poti purta la mana, el fiind disponibil in aceasta pagina.

Dupa cum poti vedea si din imaginea de mai jos, acest cablu Lightning arata exact ca o bratara cand este prins, insa daca il desprinzi dezvlaui conectorul Lightning si pe cel USB. poti vedea ca sistemul de prindere implica introducerea conectorului Lightning intr-un locas special aflat deasupra conectorului USB, astfel ca bratara ramane stransa de mana.

Ca sa fiu sincer, este o metoda inovativa de a purta tot timpul cu tine un cablu Lightning, fara a-ti face griji unde il pui si fara a-l indoi intr-un mod care l-ar putea strica. Acest cablut Lightning este disponibil si in alte culori, iar daca sunteti interesati de el, il puteti cumpara cu numa 15 lei din aceasta pagina.

cablu lightning bratara emag