iPhone 7 – utilizatorii aleg noutatile importante

Noutatile importante ale iPhone 7 au fost alese de catre americani intr-un studiu derulat in SUA in cursul saptamanilor trecute.

Chiar daca iPhone 7 inca nu a fost lansat, o companie din SUA s-a gandit sa deruleze un studiu prin care incearca sa afle care dintre functiile zvonite pentru terminal sunt interesante pentru utilizatori. Studiul a analizat raspunsuri oferite de catre utilizatorii iOS si Android cu privire la iPhone 7, rezultatele fiind foarte interesante.

Functiile folosite pentru studiu sunt in mare parte in concordanta cu zvonurile aparute pana acum, insa cea privind incarcarea wireless nu are legatura cu iPhone 7. Chiar si asa, majoritatea lumii este interesata de rezistenta la apa, utilizatorii Android fiind chiar mai dornici sa vada asa ceva in terminal decat utilizatorii de produse ale Apple.

Pe locul doi se regaseste incarcarea fara fir, aici utilizatorii de iPhone avand interesul mai mare, asa cum era de asteptat, insa per total interegul general este mic. Butonul Home 3D Touch are deasemenea parte de interes mic, iar acest lucru este normal deoarece functia nu este una pe care lumea a cerut-o vreodata sau pe care o vede ca fiind foarte utila.

iPhone 7 nu genereaza entuziasm in randul utilizatorilor iOS si Android

Camera duala si eliminarea portului audio de 3.5mm sunt doua dintre noutatile care au cea mai mica importanta pentru utilizatori, iar acest lucru este destul de ciudat. Camera este extrem de importanta pentru iPhone, Apple si clientii sai, iar importanta scazuta vazuta in acest studiu nu este chiar atat de obisnuita pentru fanii Apple.

studiu iphone 7

In ciuda acestui lucru, este clar ca lumea pune mult mai mare pret pe rezistenta la apa decat pe orice alta schimbare pregatita de Apple, chiar si un eventual sistem de incarcare fara fir. In aceste conditii, oare va avea Apple vanzari ridicate pentru iPhone 7 din moment ce interesul lumii este destul de mic pentru el ?

Ramane de vazut cata lume va cumpara iPhone 7, insa probabil vanzarile nu vor dezamagi, cel putin nu intr-o prima parte. Studiul a fost desfasurat in SUA pe 1735 de persoane, 87% dintre utilizatorii iPhone afirmand ca vor fi fideli seriei cu urmatoarea achizitie.