Compania care vinde canabis cu ajutorul iPhone

O companie din SUA foloseste iPhone pentru a vinde canabis clientilor din diverse state americane.

Stim cu totii ca iPhone are o gama extrem de larga de utilizatori, insa probabil putini v-ati fi gandit ca o companie ar putea vinde canabis cu ajutorul lui. Voribm despre o companie americana care si-a creat o afacere ce are la baza vanzarea si administrarea stocurilr de canabis folosindu-se de terminalele iPhone ale companiei Apple.

Compania se numeste FlowHub si foloseste aparate care au denumirea de NUGS, unul dintre ele fiind vizibil in imaginea de mai jos scanand o cutie. Prin aceste NUGS, care sunt terminale iPhone montate intr-o carcasa speciala, ei pot inregistra informatii privind clientii care cumpara canabis, pot administra stocurile si pot inregistra vanzari.

Acele NUGS sunt interconectate cu sistemul de administrare interna a magazinului prin care este vandut canabis de catre FlowHub, unele dintre ele fiind oferite dispensarelor care vand produse bazate pe canbis. Aceste NUGS functioneaza cu ajutorul unei conexiuni de internet si reduc de pana la 3 ori timpul necesar pentru inregistrarea de date.

Separat de transmiterea datelor din NUGS catre FlowHub, acestea ajung si la agentiile federale care monitorizeaza vanzarea canabisului in SUA, totul fara se semna prea multe hartii. Practic ingeniozitatea antreprenorilor sta in faptul ca toate datele care in mod normal ar trebui inregistrate in diverse documente, sunt inregistrate in iPhone si trimise catre diverse sisteme informatice.

FlowHub functioneaza de cativa ani cu succes in SUA si cu siguranta va motiva alte companii sa foloseasca tehnici similare pentru vanzarea de canabis si nu numai.

iphone vanzare canabis