Prima Pagina iPhone Ce se intampla daca pui 100 de folii pe iPhone ?

Ce se intampla daca pui 100 de folii pe iPhone ?

Daca ai fost vreodata curios sa afli ce se poate intampla daca pui 100 de folii de protectie pentru iPhone pe ecranul unui terminal, ei bine in clipul video de mai jos ai raspunsul. Pe scurt, vei avea in mana o caramida perfecta pentru a sparge cateva geamuri, insa desigur ca acel iPhone nu va mai putea fi folosit vreodata la ceva pana cand le dai jos.

Partea si mai proasta este ca daca scapi acel iPhone de la o inaltime foarte mare pe asfalt, acele folii de protectie nu-l vor ajuta in vreun fel sa reziste impactului. Desigur ca vorbim despre un test stupid pentru ca nimeni nu va mai pune 100 de folii pe ecranul unui iPhone prea curand, insa macar asa vedeti ce lucruri stupide se mai publica pe YouTube.

 • Alex

  Well, duuuh, extra weight = more velocity. More velocity = more energy. More energy = iPhone Armageddon.

 • Viorel Predatorul

  Nu ai neaparat viteza mai mare, pentru ca viteza cu care cad lucrurile nu depinde de masa lor. E adevarat ca un obiect mai usor poate cadea mai greu, pentru ca viteza de cadere este incetinita de fracarea cu aerul, care actioneaza in sens invers acceleratiei. Dar totusi, diferenta este insesizabila :))
  Oricum, interesant test, desi nu cred ca s-ar fi indoit careva de “utilitatea” celor 100 folii :)))

 • Cristi H

  Individul probabil era plictisit rau 🙂