iPhone 7 va avea casti Bluetooth in pachet ?

Castile Bluetooth ale iPhone 7 apar impreuna cu intregul continut al cutiei de livrare in ceea ce par a fi primele imagini cu noul iPhone.

Castile Bluetooth ale iPhone 7, sau ceea ce se presupune a fi acest accesoriu, au aparut astazi intr-o serie de imagini care ar trebui sa ne sugereze faptul ca Apple are o surpriza frumoasa pregatita. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata aceste casti pentru noul terminal al companiei Apple, asta daca ele sunt adevarate.

Pana acum ni s-a spus ca iPhone 7 va avea aceleasi casti EarPods care au conector de 3.5mm, insa compania Apple va include un adaptor care va permite conectarea lor la portul Lightning. Niciun zvon aparut pana in prezent nu a sugerat faptul ca iPhone 7 va avea casti Bluetooth in pachet, asa ca in ciuda imaginilor, nu trebuie sa va asteptati la asta.

Revenind acum la castile Bluetooth ale iPhone 7, sau ceea ce se presupune a fi ele, puteti vedea ca design-ul este destul de ciudat pentru ceea ce am vazut de la Apple. Ca sa fiu complet sincer, imi vine greu sa cred ca Apple ar putea oferi o asemenea pereche de casti cu iPhone 7, insa desigur ca orice este posibil in acest punct.

Castile Bluetooth ale iPhone 7 apar in imagini, arata urat

Daca acestea sunt intr-adevar castile Bluetooth ale iPhone 7, atunci probabil multa lume va rade de design-ul pe care cei din Cupertino l-au aprobat pentru ele. Este greu de spus daca Jony Ive a aprobat sau nu acest design, avand in vedere ca Apple mai foloseste si design-uri ciudate, insa per total pare a fi ceva facut intr-o fabrica obscura din China.

iphone 7 casti bluetooth

Separat de ceea ce par a fi castile Bluetooth ale iPhone 7, puteti vedea si cutia in care ar trebui sa fie livrat terminalul, ea avand o culoare aurie aplicata pentru denumirea terminalului. Felul in care sunt pozitionate literele si cifrele in denumire nu sunt incurajatoare pentru a oferi vreo bruma de veridicitate imaginilor, insa acest lucru era de asteptat.

iphone 7 casti bluetooth 1

Ca sa fiu sincer, cred ca multa lume s-ar bucura sa vada o pereche de casti Bluetooth pentru iPhone 7 in pachetul terminalului, insa fara un adaptor separat, si mai multa lume va fi separata. Din ceea ce vedem, acest adaptor nu ar fi inclus, iar asta sugereaza faptul ca, cel mai probabil, vorbim despre o cutie pentru o clona si nu un produs Apple.

Voi ce parere aveti despre aceste imagini ?

UPDATE: Asa cum speculam la inceputul acestui articol, castile nu sunt ale Apple, ci ale unui producator chinez si nu vor fi incluse in pachetul iPhone 7.

5 COMENTARII

  1. E fake toata ziua..
    Avand in vedere atentia la detalii a celor de la Apple:
    1. cum sa pui o cutie gri (de la casti) intr-o alta cutie alba??
    2. locasul in care sta incarcatorul ala e groaznic.. in cutiile de iphone ala e perfect pe dimensiunea incarcatorului si e mai scund, in asa fel incat sa nu fie nevoie de monstruozitatea aia de buza ca sa poti sa-l scoti afara.
    3. toate marginile la cutie arata de parca stau sa se dezlipeasca
    4. la telefon, proportiile dintre butonul home si spatiul din jurul lui sunt aiurea (butonul e prea mic).
    5. cum sa pui un cablu de incarcare casti negru cand toate celelalte sunt albe???
    5. arata groaznic casca aia..

    Per total sunt niste fake-uri grosolane..