E-Boda Smart Time 300 – o clona ieftina a Apple Watch

Daca nu ai bani de un Apple Watch, atunci poate vei fi interesat de E-Boda Smart Time 300, un smartwatch care arata practic precum o clona a Apple Watch, dar are doar o zecime din pret. Acest smartwatch este vandut de catre cei de la eMAG in aceasta pagina si ar putea pacali pe cam oricine ca este in realitate ceasul inteligent al celor de la Apple.

E-Boda Smart Time 300 are capacitatea de a inregistra 500 de numere in agenta telefonica, are suport SIM pentru apeluri telefonice si suport pentru card microSD de pana la 32 GB. Mai mult decat atat, el are si o camera de 0.3 megapixeli cu care puteti face poze, asa ca aveti parte de o functionalitate extinsa de la un produs foarte ieftin.

Bateria E-Boda Smart Time 300 are 380 mAh, deci este mai mare decat cea a Apple Watch si desigur ca exista suport pentru Bluetooth 3.0, diverse functii de fitness fiind deasemenea oferite. Spre deosebire de Apple Watch, E-Boda Smart Time 300 poate functiona si singur, avand unele aplicatii pentru socializare, deci nu are nevoie de conectare la un iPhone.

E-Boda Smart Time 300 – o clona ieftina a Apple Watch

Practic, E-Boda Smart Time 300 este o alternativa ieftina pentru cei care nu au minim 1500 lei de cheltuit pe un Apple Watch, interfata sa fiind foarte similara cu cea a produsului Apple. In aceeasi masura, avem si un design care seamana extrem de bine cu cel al Apple Watch, asa ca puteti pacali pe oricine ca aveti produsul Apple.

E-Boda Smart Time 300 este disponibil in aceasta pagina si este doar unul dintre multiplele produse de acest gen pe care le puteti cumpara la pret foarte mic acum.

E-Boda Smart Time 300 apple watch emag