iPhone 7 – specificatiile camerei, ecranului si bateriei

Informatii pentru iPhone 7 privind camera, ecranul, bateria si cantitatea de RAM au fost dezvaluite astazi direct din China.

Primele presupuse detalii privind camera iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut in cursul acestei dimineti in cadrul retelei de socializare Weibo din China, fara a avea totusi vreo certificare. Datele sunt cel mai probabil oferite de catre persoane care au analizat unele documente interne privind fabricatia celor doua terminale, dar deocamdata nimic nu este sigur.

Conform acestor informatii, camera iPhone 7 va avea 12 megapixeli cu dimensiune senzor 1/2.6″, deschidere f/1.9 si dimensiune pixel 1.35 µm. Camera iPhone 6S are tot 12 megapixeli, dar deschidere f/2.2, dimensiune senzor 1/3″ si dimensiune pixel de 1.22 µm, deci vorbim despre o imbunatatire majora pentru camera.

iPhone 7 Plus va avea o camera duala de 12 megapixeli cu dimensiune senzor 1/2.6″, deschidere f/1.9 si dimensiune pixel 1.35 µm, in schimb are si un stabilizator optic de imagine. Camera iPhone 6S Plus are tot 12 megapixeli, dar deschidere f/2.2, dimensiune senzor 1/3″ si dimensiune pixel de 1.22 µm, iar stabilizatorul optic de imagine este deasemenea prezent.

Camera mai buna, baterie mai mare si mai mult RAM

Separat de camera, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea in continuare ecrane de 4.7 inch cu rezolutie 1334 x 750 pixeli si de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, aici nefiind schimbari. Pe de alta parte iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba 3 GB RAM DDR 4, fata de 2 GB RAM cat are iPhone 6S Plus, iPhone 7 urmand a ramane cu cei 2 GB RAM de acum.

detalii camera iphone 7 si iphone 7 plus

Mergand mai departe, iPhone 7 va avea o baterie de 1960 mAh, cu 200 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S. iPhone 7 Plus, in schimb, va avea o baterie de 2910 mAh, deci va fi cu 205 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S Plus, asa ca teoretic ar trebui sa avem parte de o imbunatatire pentru autonomia bateriei terminalelor.

Aceasta este prima oara cand vedem specificatii pentru camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, pana acum aparand doar detalii cu privire la numarul lor de megapixeli. Avand in vedere informatiile privind deschiderea, dimensiunea pixelilor sau a senzorului, acum aflam si cat de mare va fi schimbarea pregatita pentru ele.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea imbunatatiri hardware importante incepand de luna viitoare, asta daca informatiile se vor dovedi a fi adevarate. Din moment ce imbunatatirile nu sunt colosale fata de cele ale terminalelor actuale, exista putine motive sa credem ca informatiile ar fi false.