Microsoft ironizeaza MacBook Air intr-o reclama pentru Surface Pro 4

Astazi cei de la Microsoft au publicat o noua reclama pentru promovarea Surface Pro 4, compania americana ironizand din nou MacBook Air-ul celor de la Apple. Printre functiile importante ale Surface Pro 4 promovate de catre Microsoft se numara suportul pentru stylus, tastatura detasabila, ecranul tactil si greutatea redusa.

Mai mult decat atat, Surface Pro 4 este prezentata ca fiind mai rapida decat MacBook Air si ca nefiind atat de patrata, Microsoft sustinand ca ea ofera mai multe functii pentru utilizatori. Cei de la Microsoft au mers chiar mai departe, spunand ca MacBook Air este la fel de util precum o palarie pentru o pisica, insa sigur sunt multi care pot confirma contrariul.

Cat de buna este Surface Pro 4 fata de MacBook Air este o intrebare cu raspuns subiectiv in functie de fiecare utilizator in parte, asa ca doar cine le va testa in paralel pe ambele va avea cel mai obiectiv raspuns.

https://www.youtube.com/watch?v=DUOttPF4UTo

38 COMENTARII

  1. pai despre apple ce sa scrie?noroc de stirile samsung si de cainele srb sa faca si zaone trafic..despre ciorba acrita iphone 7 ce stiri sa dea…uita-te sa vezi care stiri au cele mai multe commenturi..samsung face..samsung nu face…restu..apa de ploaie

  2. Habar n-am ce a scris cuțu, că l-am blocat, dar soluția este “please ignore Srb Srb” 🙂 Continuând cu răspunsuri, nu faci decât să îi dai satisfacție, biscuiți :))
    Mi-ar plăcea să văd ziua când cuțu va dialoga doar cu sine însuși.

  3. O sa presupun ca daca viitoare cand mai faci afirmatia asta vii si cu o dovada clara. Dupa aia poate imi explici de ce tu ai mai mult drept la libera exprimare decat el, sau altii.
    Am vazut ca l-ai promovat pe SRB si cand ti-a raspuns plangi, acum zi-mi de ce sa nu-ti dau ban tie pentru provocare si sa-i dau lui ca ti-a raspuns ?

  4. Prin dovada nu ma refer la 2 comentarii gasite pe tine care seama intre ele. Dovada cu IP-uri, adrese de email, chestii tangibile, ca sa simt ca am poluat articolul asta cu tine cu un rost.
    A si inca astept un motiv bun pentru care tu sa nu iei ban si el da.
    Dupa aia, toate comentariile astea dispar, asa ca va rog nu mai dati reply-uri.

  5. Adica MacBook Air e facut de cine… ? In plus, acesta este un blog de tehnologie, dedicat cu precadere produselor Apple, dar asta nu inseamna ca exista numai Apple pe lumea asta. Puteti ignora stirile care sunt cu alti producatori, desi majoritatea celor publicate au intr-o anumita masura legatura cu Apple.

  6. Ca de obicei, cand cineva e intr-un con de umbra, zice ceva de produsele Apple, fie si o gogomanie, doar sa se bage in seama…!

  7. Toate punctele sunt valabile . MacBook Air e doar in compromise pt portabilitate si durata de utilizare . In rest e sub Surface ca performanta , functii , capabilitati .

  8. Vorbesti despre seria de reclame “I’m a Mac and you are a PC”?? Aia in care ironizau PCul? Sau te referi la ironiile pe care le faceau in legatura cu produsele Microsoft?

  9. Te rog Doamne. Niciodata nu ti-am cerut multe in viata asta, dar acum te rog ca intr-o ora aproximativ Apple sa trimita invitatiile !!

  10. pai si 13″MBP clasic este listat…pur si simplu sunt lasate pt persoanele care vor un mac sau companii sau cei ce vor un mac si vor sa mai aiba acces la interior(cMBP)