Acum poti transforma un iPhone 6S in iPhone 7

Ieri Apple a anuntat in mod oficial data de prezentare a iPhone 7, insa deocamdata nu am vazut un terminal functional intr-un clip video inregistrat in Asia. Am vazut in schimb foarte multe carcase facute de catre chinezi pentru a ne prezenta in detaliu design-ul noului terminal, iar voi probabil ati vazut cu siguranta toate detaliile sale.

Astazi vorbim tot despre aceste carcase, dar unele care pot transforma un banal iPhone 6S intr-un terminal iPhone 7 similar cu cel pe care-l va lansa compania Apple. Avand in vedere ca majoritatea modificarilor sunt facute pentru carcasa, transforma usor “batranul” iPhone 6S intr-un iPhone 7, insa va trebuie desigur si o carcasa pe masura.

Mai exact, vorbesc despre o carcasa care sa schimbe aspectul unui iPhone 6S si sa il transforme intr-un iPhone 7, dar care sa aiba si un locas pentru portul audio de 3.5mm. Desigur ca in China exista astfel de carcase si cu putina perseverenta puteti gasi una potrivita pentru voi  in ideea de a va pacali prietenii ca aveti noul model al iPhone.

Carcase de acest gen ne sunt prezentate de cateva luni, ele sunt disponibile pe o varietate de website-uri asiatice, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa cumparati vreuna, alibaba, aliexpress, etc, sunt locurile in care puteti incepe cautarile.

carcasa modificare iphone 7

carcasa modificare iphone 7 1

carcasa modificare iphone 7 2