iPhone 7 va fi prezentat pe 7 septembrie

Prezentarea iPhone 7 va fi pe 7 septembrie, invitatiile pentru eveniment fiind trimise in aceasta seara de catre compania Apple.

Este oficial, prezentarea iPhone 7 va avea loc pe 7 septembrie, compania Apple confirmand totul printr-o invitatie trimisa astazi jurnalistilor din intreaga lume. Cei mai norocosi dintre jurnalisti vor fi fi prezenti pe 7 septembrie la prezentarea iPhone 7, care va avea loc in San Francisco, intr-o locatie aleasa special de catre Apple.

Prezentarea iPhone 7 marcheaza luni de asteptare si de zvonuri, in care am vazut cam tot ceea ce are compania americana pregatit pentru noul smartphone. iPhone 7 va fi prezentat pe 7 septembrie impreuna cu iPhone 7 Plus, primul terminal urmand a avea un ecran cu diagonala de 4.7 inch, in timp ce al doilea va avea ecran de 5.5 inch.

iPhone 7 va fi prezentat cu doar 9 sau 16 zile inaintea lansarii oficiale, aceasta putand avea loc pe 16 sau 23 septembrie, in functie de ceea ce va anunta Apple. Indiferent de aceasta decizie, pe 9 septembrie vor fi deschise precomenzile pentru iPhone 7, iar atunci toata lumea va putea comanda noul terminal din minim 10 tari de pe glob.

Prezentarea iPhone 7 din 7 septembrie

prezentare iphone 7 pe 7 septembrie

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt cele mai asteptate smartphone-uri ale anului, ele urmand a aduce o serie de imbunatatiri pe care nu toata lumea le priveste cu ochi chiar atat de buni. Totusi, cei de la Apple isi pun foarte mari sperante in faptul ca aceste dispozitive vor creste vanzarile care sunt in cadere libera de cateva luni de zile.

Cele mai mari schimbari vizibile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au in primul rand legatura cu carcasa, dungile care o despart in 3 parti distincte urmand a fi eliminate complet de catre Apple. Separat de acestea, vom avea o camera duala pentru iPhone 7 Plus, insa ramanem fara portul audio de 3.5mm care ne permite sa conectam castile standard.

In ceea ce priveste schimbarile interne, chiar astazi v-am oferit informatii privind camera, bateria, ecranul si RAM iPhone 7, cei de la Apple urmand a ne oferi un smartphone foarte potent. Ceea ce era pana acum va fi si in continuare, adica iPhone 7 Plus va beneficia de cele mai mari schimbari, in timp ce iPhone 7 va avea un upgrade mai mic.

Separat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple ar putea prezenta pe 7 septembrie si un nou model al Apple Watch, insa aceasta aparitia nu este deocamdata sigura. Sigure sunt totusi reprezentarile iOS 10 si macOS Sierra, cele doua sisteme de operare urmand a fi lansate in toamna acestui an de catre cei de la Apple.

Voi putea vedea prezentarea iPhone 7 ?

Asa cum am fost obisnuiti in ultimii ani, compania Apple va transmite in direct prezentarea iPhone 7 prin intermediul website-ului sau, dar si direct pe Apple TV. Cei din Cupertino transmit cam toate conferintele din ultimii ani pentru ca toata lumea sa vada in timp real tot ceea ce are ea de anuntat.

In aceasta idee, pentru prezentarea iPhone 7 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte atunci cei de la Apple, cateva surprize putand fi disponibile pentru noi. Intre timp, nu uitati sa ramaneti conectati la iDevice.ro prin aplicatia iDevice.ro, sau accesand zilnic website-ul, pentru ca veti descoperi cu siguranta mult mai multe informatii despre iPhone 7.