iPhone 6S, alte modele iPhone la reducere la eMAG

iPhone 6S este in momentul de fata la reducere la eMAG impreuna cu foarte multe alte modele ale iPhone, in aceasta pagina, ele avand preturi mai mici decat cele practicate in magazinele Apple. Vorbim despre o situatie care nu este noua pentru Romania, insa de care ar fi bine sa profitati cat inca preturile sunt cu mult mai bune decat cele din Apple Store.

Mai exact, vorbim despre iPhone 6S mai ieftin cu 100 de euro, da ati citit bine, decat in Apple Store Europa, deci de diferenta de bani va puteti finanta o mini-vacanta, sau puteti cumpara accesorii. Apple incearca sa isi creasca substantial vanzarile de terminale iPhone, asa ca a decis sa reduca substantial preturile pentru a atrage mai multi clienti.

Situatia este similara si in cazul iPhone 6, iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus, diverse alte modele beneficiind de pret redus la eMAG in momentul de fata. Cam toata oferta de terminale iPhone ale companiei Apple este vanduta la reducere in magazinul online al celor de la eMAG, iar preturile sunt prea bune ca sa le ignorati.

eMAG are reduceri la iPhone 6S si multe alte modele de iPhone mai ieftine decat in Apple Store

Cei de la eMAG au in stoc toate culorile pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, asa ca nu veti avea restrictii in a alege exact terminalul pe care il doriti. Mai mult decat atat, sunt disponibile si si toate optiunile de stocare pentru modelele aflate in productie, un model cu mai mult spatiu oferindu-va posibilitatea de a stoca mai multe date.

In aceasta pagina gasiti toate reducerile si daca va uitati inclusiv la resigilate, veti beneficia de reduceri si mai mari fata de pretul de baza.

emag reduceri iphone