FES Watch U, smartwatch-ul cu display e-ink a fost lansat de Sony

Sony FES Watch U este succesorul modelului de ceas FES Watch lansat de Sony anul trecut. Sony a adus la acea vreme un terminat cu display e-ink, dar si o curea inedita ce se baza pe un panou similar cu aceasta tehnologie.

Astfel ca, utilizatorii puteau alege dintr-o serie de teme prestabilite ce schimbau nu numai afisajul de pe ecranul circular, dar si fundalul de pe cureaua ceasului.

Noul dispozitiv Sony – FES WATCH U – ofera 12 teme inedite pentru a-ti schimba look-ul ceasului. Poti face trecerea de la un design la altul doar prin simpla apasare a unui buton, iar pentru viitor dezvoltatorii lucreaza si la alte teme, putand astfel stoca pana la 24 teme.

fes watch u ceas Sony

Ce aduce nou acum este faptul ca smartwatch-ul se poate conecta la smartphone, ofera certificare IPX5 / IPX7 pentru rezistenta la praf si apa, iar bateria are o autonomie de pana la 3 saptamani in standby.

Ca si culori, Sony FES Watch U vine pe negru, argintiu si alb, insa momentan este la stadiul de proiect ce asteapta sa fie finantat, de aceea se demareaza campanie de crowdfunding pentru a se strange suma necesara – 195.000$.

Puteti urmari filmuletul de prezentare pentru a va face o idee mai buna despre cum functioneaza.

https://www.youtube.com/watch?v=zSwG3DagSis