Samsung Galaxy Note 7 are probleme de calitate

Calitatea terminalelor Samsung Galaxy Note 7 nu pare sa fie demna de un smartphone premium, sau cel putin asta sugereaza compania Samsung intr-o declaratie facuta astazi. Pentru o publicatie internationala ea a afirmat ca productia Samsung Galaxy Note 7 este ingreunata din cauza faptului ca terminalele trec printr-un proces suplimentar de testare a calitatii.

Practic Samsung ne spune ca dispozitivele sale Samsung Galaxy Note 7 nu ies suficient de bine asamblate de pe liniile de productie, asa ca au nevoie de verificari suplimentare. Samsung nu a spus ce fel de verificar sunt facute, sau ce fel de probleme au terminalele, insa este clar ca undeva, ceva nu a mers bine pentru productia Samsung Galaxy Note 7.

Sa fie oare vorba despre terminalele Samsung Galaxy Note 7 care explodeaza la incarcare ? Sau sa fie probleme cu ecranele curbate ? Este greu de spus in acest punct, insa din moment ce Samsung a ales sa faca verificari suplimentare pentru terminale, este clar ca unele au iesit cu defecte de fabricatie si probabil au fost vandute catre clienti.

Desi in general masurile de acest gen sugereaza ca terminalele au defecte de fabricatie, cei de la Samsung trebuie laudat pentru ca se uita mult mai atent pentru a le rezolva. Alte companii ar putea incerca sa “ascunda sub pres” probleme de acest gen, asa ca merita sa le spune “bravo” coreenilor pentru atentia suplimentara acordata productiei.

“Livrarile stocurilor de terminale Samsung Galaxy Note 7 vor fi intarziate din cauza unor verificari suplimentare facute in fabrici pentru a testa calitatea produselor.”

Presa din Coreea de Sud este deparere ca terminalele Samsung Galaxy Note 7 care au luat foc pana acum la incarcare au motivat Samsung sa faca aceste verificari suplimentare. Acum, este greu de spus daca ele vor avea vreun efect si vor rezolva problema, insa asta vom afla abia dupa ce dispozitivul va deveni disponibil si in alte tari de pe glob.

Samsung Galaxy Note 7 probleme calitate