Unul dintre sediile Apple a luat foc noaptea trecuta

Campusul Apple din Austin, Texas, a fost evacuat in cursul noptii trecute dupa ce un incendiu a izbucnit pe acoperisul cladirii, acesta avand o serie de panouri solare montate acolo. Se pare ca de la acestea ar fi izbucnit incendiul care a dus la evacuarea personalului din locatie, cateva masini de pompieri ajungand la fata locului pentru a controla situatia.

Pompierii care au fost chemati pentru a stinge incendiul au confirmat sursa flacarilor si au reusit sa stinga foarte rapid incendiul, oamenii fiind reprimiti in caldire dupa doar 20 de minute de la evacuare. Vorbim despre o problema minora pentru Apple, insa una care ar putea fi cauza unor schimbari mari pentru initiativele sale.

Cei de la Apple folosesc panouri solare in foarte multe locatii pentru a sustine cu energie regenerabila cladirile de birouri in care lucreaza angajatii. Daca panourile solare au fost cauza incendiului, atunci exisa sansa ca ele sa fie schimbate in multe locatii pentru a evita aparitia unor incidente similare in alte zone.

foc sediu apple

foc sediu apple 1