Carduri memorie de la 14 LEI si cu 47% reducere

Astazi cei de la eMAG au pornit o campanie de reduceri la carduri de memorie pentru o varietate de dispozitive electronice, ele avand preturi care incep de la 14 LEI si au 47% reducere in aceasta pagina. Vorbim despre carduri de memorie de tip MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC, SDHC, SDXC, si CF pe care le puteti cumpara acum la preturi foarte bune fata de cele standard.

Aceste carduri de memorie vandute de catre eMAG pot fi folosite in smartphone, tablete, aparate foto, camere video, smartwatch si foarte multe alte produse de acest gen. Din pacate compania Apple nu permite folosirea lor in iPhone, iPad, iPod Touch sau Apple Watch, insa le puteti folosi cu orice fel de Mac, acestea avand cititoare de carduri de memorie.

Indiferent ce fel de card de memorie veti cumpara de la eMAG la pret redus, va recomand sa alegeti unul din clasa 10, acestea avand cele mai bune viteze pentru transfer de date. Mai exact, vorbim despre transfer de date de pana la 100 MB/s, deci mult mai bune decat cele ale stick-urilor USB, in foarte multe cazuri, asa ca aveti grija sa faceti alegerile corecte.

Carduri de memorie la reducere la eMAG

In ceea ce priveste producatorii, cei mai buni sunt Kingston, Sandisk, Samsung, Toshiba, sau Sony, aceste companii avand o lunga traditie in producerea de medii de stocare. Produsele lor au o durata de viata lunga si performante foarte bune, asa ca este bine sa va orientati spre ele, chiar daca sunt putin mai scumpe decat restul.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate reducerile pe care le au cei de la eMAG in momentul de fata la carduri de memorie si ar fi bine sa profitati de ele.

emag card memorie reducere