Asa arata adaptorul pentru casti al iPhone 7

Adaptorul pentru casti va permite conectarea unor casti standard cu conector de 3.5mm la iPhone 7.

In cutia cu accesoriile iPhone 7 vom regasi, separat de casti, incarcator, documentatie sau cablul de incarcare, inclusiv un adaptor Lightning to 3.5mm care ne va permite sa conectam casti standard la telefon. Deocamdata nu se stie sigur daca Apple va oferi casti EarPods standard sau Lightning, avand in vedere ca informatiile sunt contradictorii, dar acest adator va fi in pachet.

In imaginea de mai jos vedeti un adaptor Lightning to 3.5mm care este prezentat ca fiind original si venind de la compania Apple, el urmand a facilita folosirea castilor standard cu port de 3.5mm. Imaginea a fost publicata de catre cineva care a facut-o in Asia, asa ca teoretic nu stim ca ea este 100% adevarata, insa design-ul este similar cu ceea ce foloseste Apple.

Adaptorul acesta este prezentat ca fiind solutia de compromis a companiei Apple pentru a permite folosirea actualelor casti cu portul Lightning, avand in vedere ca portul de 3.5mm va fi scos. Aceste adaptor va fi si vandut online de catre compania Apple la un cost de cativa zeci de dolari, asa ca daca il veti pierde, veti putea cumpara altul.

Chiar daca deocamdata nu avem o imagine oficiala de la Apple cu privire la acest adaptor pentru iPhone 7, cred ca exista sanse destul de mici ca cel real sa arate cu mult diferit fata de ceea ce vedem mai jos.

adaptor iphone 7