5 lentile foto cu care faci poze mai bune cu smartphone

Desi iPhone este recunoscut ca avand camera cea mai folosita pentru a inregistra poze publicate online, el nu este recunoscut ca avand si cea mai buna camera. Terminalele Samsung sunt privite acum ca fiind cele cu camerele cele mai bune, insa au si ele anumite lipsuri, dar cu ajutorul unor lentile foto speciale puteti suplini o parte dintre aceste lipsuri.

Astazi va vorbesc despre 5 lentile foto vandute de catre eMAG, unele la reducere, care va permit sa faceti poze mai bune cu iPhone, sau doar poze diferite, care in mod normal nu ar fi posibile. Aceste lentile pot aplica un efect fish eye, sau pot face zoom mare pentru a apropia obiectele si a ne permite sa inregistram totul mult mai clar, chiar si la distanta.

Aceste lentile foto acopera camera terminalelor noastre, deci nu le veti putea folosi in alt mod, asa ca va trebui sa le montati peste camera si flash LED pentru a beneficia de functionalitatea lor. Cele mai bune lentile foto sunt facute de catre Olloclip, iar desi sunt mai scumpe, va recomand sa va uitati in aceasta pagina la ceea ce puteti cumpara.

5 lentile foto pentru smartphone cu care faci poze mai bune, vandute de eMAG

Toate cele 5 lentile foto de mai jos pot fi folosite cu iPhone, iPad, iPod Touch, iar separat de cele Olloclip, restul sunt compatibile inclusiv cu smartphone-urile sau tabletele Android :

Pentru aceste lentile foto nu aveti nevoie de aplicatii speciale, indiferent ce smartphone folositi, asa ca trebuie doar sa le instalati si sa va bucurati de ele.

emag lentile foto smartphone