Asa va arata iPhone 7 negru (imagini)

O galerie foto concept cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare neagra ne arata ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple din toamna.

Saptamana aceasta am avut aprte de cele mai multe informatii cu privire la iPhone 7, iar cele mai recente dintre ele sugereaza faptul ca un iPhone 7 negru isi va face aparitia in linia de produse Apple. Desigur ca nu vorbim despre vreo confirmare oficiala, insa nici zvonurile de pana acum cu privire la alte functii n-au fost oficiale si totusi s-au adeverit.

Conform zvonului de zilele trecute, iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa fie disponibile intr-o noua culoare neagra foarte apropiata de ce a Mac Pro 2013, adica un negru lucios, foarte atractiv. Cel mai apropiat concept de ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple este prezentat in galeria foto de mai jos, el aparand cu multe saptamani in urma.

Cred ca este improbabil ca Apple sa lanseze un iPhone 7 negru si lucios, asa ca in imaginile de mai jos puteti vedea cea mai apropiata posibilitatea de ceea ce poate fi oferit in realitate. Cred cu tarie ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi colorate intr-o culoare neagra similara cu cea din imaginile de mai jos, iar rezultatul final va fi foarte apropiat.

Galerie foto cu iPhone 7 negru

Daca iPhone 7 negru va arata intr-adevar precum ceea ce vedem mai jos, atunci cu siguranta va fi prima mea alegere dupa lansare si cred ca foarte multi vor gandi exact la fel.