iPhone 7 nu va fi lansat pe 7 septembrie

iPhone 7 nu se va lansa pe 7 septembrie, la acea data fiind programata doar prezentarea noului smartphone al Apple.

Dupa anuntul oficial privind prezentarea iPhone 7, pe internet au inceput sa apara tot felul de informatii eronate in legatura cu ceea ce va face compania Apple in data de 7 septembrie. Mai exact, foarte multe publicatii au afirmat ca lansarea iPhone 7 va avea loc in data de 7 septembrie, insa acest lucru este complet gresit, dupa cum cu siguranta stiti.

Pe data de 7 septembrie Apple va prezenta iPhone 7, iPhone 7 Plus, iOS 10, macOS Sierra si, poate, un Apple Watch 2, insa mai mult decat atat nu vom vedea de la americani. Apple nu va lansa iPhone 7 sau iPhone 7 Plus in data de 7 septembrie, ci doar va prezenta noile sale terminale, asa ca nu va faceti sperante desarte din acest punct de vedere.

Lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus va avea loc pe 16 septembrie sau 23 septembrie, conform unor zvonuri recente, asa ca informatiile privind aparitia lor pe 7 septembrie sunt false. Este de altfel la “mintea cocosului” de inteles ca Apple nu va lansa un produs nou in ziua in care il prezinta, cei din Cupertino nefacand vreodata acest lucru cu iPhone in istoria lor.

In aceasta idee, pentru lansarea iPhone 7 vom mai avea de asteptat, iar pe 9 septembrie va fi deschisa o sesiune de precomenzi pentru cele doua dispozitive. La 7 sau 14 zile din acest punct, compania Apple va lansa iPhone 7 si iPhone 7 Plus in minim 10 tari de pe glob, dar pana atunci vom afla cel mai probabil tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu el.

lansare iphone 7 pe 7 septembrie

25 COMENTARII

  1. Pentru o lansare de nou iPhone, modelul 7 nu aduce mare lucru, asa incat sa motiveze puternic intreaga baza de clienti stabili ai Apple.
    – fanii inraiti vor cumpara iPhone 7 din solidaritate cu Apple, si ca sa marcheze inca un iDevice cumparat.
    – fanii moderati vor trece cu vederea iPhone 7, si vor privi cu sperante catre iPhone 8; cea mai mare parte care detin iPhone maxim 5S ar putea alege iPhone 6S, daca vine cu un pret scazut;

    – clientii obisnuiti care nu dau doi bani pe tehnologie, dar care vor sa isi cumpere un iPhone, vor avea de ales intre 7 si 6S; aici ma refer la femei, persoane trecute de varsta a doua, etc.

    Ramane ca vanzarile de iPhone 7 sa fie sustinute in principal de fanii care isi doresc neaparat inca un iPhone, si care sa bifeze ca au cumparat numarul 7.

  2. Se7en15, e vorba de precomenzi la “baieti” voiajori, pentru sume modice de 1500-2000 eur+ covrig wireless ca si bonus. Trebuie doar sa ii dai la om jumate de bani in avans si sa ii ceri o copie de buletin falsa realizata in photoshop. Cerinte decente zic eu..

  3. Baietii voiajori iau mult mai putin decat ce spui tu acolo. Alea sunt sumele celor din Romania la care ajung terminalele. Cei care le cumpara efectiv din Germania, Franta, Marea Britanie, etc, le aduc aici si le vand cu 200 – 300 de euro in plus fata de pretul de baza. Restul sunt pusi de cei de aici.

  4. Nu toti fac asa. Intr-adevar, sunt multi care merg in apple store-uri in Germania si cumpara mai multe bucati si apoi le vand in tara cu un adaos de 1-200 euro macar sa-si scoata benzina zic ei si ceva profit pe langa. Asta e cunoscut. Dar sunt si nesimtiti cu anunturi de 1500 de euro/terminal. Lacomia e mare.

  5. Nu mai merge treaba cu 1500 euro decat daca-l aduci la cateva ore dupa lansare, dupa aia deja nu se mai uita nimeni la tine. Mai ales ca lansarea de anul trecut a fost la 3 saptamani dupa cea oficiala, deci nu s-a mai inghesuit lumea sa plateasca sume foarte mari.

  6. Da corect Zao. Ai dreptate. Imi aduc aminte ca vazusem un anunt pe olx cu iphone 6s imediat dupa lansare la 1359 de euro bagat la vanzare. Din curiozitate am dat mesaj utilizatorului respectiv sa vad cum isi justifica omul specula. Am primit un raspuns sec: daca vrei sa cumperi bine, nu, vezi-ti de treaba si nu ma f**e la cap ca n-am timp de tine.

  7. Daca ar insemna sa creasca pretul ar trebui sa o faca cu 100£ sa ajunga la pretul din Germania. Si nu cred ca o sa se intample asta. Dar vom vedea saptamana viitoare.