Samsung ar rechema Galaxy Note 7 in Belgia

Samsung ar fi rechemat unele unitati ale Galaxy Note 7 din vanzare in Belgia, temandu-se ca ar putea exploda in timpul folosirii.

La doar o zi dupa ce s-a anuntat ca Galaxy Note 7 are probleme de calitate si ca Samsung suspenda livrarile de produse pentru a le verifica suplimentar, iata ca astaz aflam altceva important. Conform unei surse din Belgia, cei de la Samsung ar fi ordonat rechemarea in depozite a tuturor unitatilor livrate deja catre magazine in vederea vanzarii.

Terminalele care urmau sa fie vandute incepand de maine catre clienti vor ajunge mai tarziu, sau nu vor mai ajunge, daca Samsung va constata ca Galaxy Note 7 are probleme de fabricatie. Oficial compania nu a anuntat absolut nimic in legatura cu posibilele probleme, insa este logic sa nu inceapa sa vanda produsul daca bateria ar putea exploda la incarcare.

Deocamdata stim doar ca in China si Coreea de Sud s-au inregistrat doua explozii ale unor terminale Galaxy Note 7 in timp ce ele se aflau la incarcat, asta motivand Samsung sa inceapa verificarile. Desigur ca in ambele cazuri era vorba despre folosirea unor incarcatoare terte, dar chiar si asa vorbim despre o problema mare pentru companie.

Galaxy Note 7 ar fi rechemat unitatile din magazinele din Belgia

Maine Galaxy Note 7 ar fi trebuit sa intre in vanzare in Marea Britanie, insa de acolo deocamdata nu stim absolut nimic cu privire la o posibila rechemare a stocurilor pentru verificare. Exista posibilitatea ca Samsung sa fi identificat un lot de baterii cu probleme si sa incerce sa localizeze doar terminalele care le contin.

In aceasta idee, exista posibilitatea ca amanarea vanzarilor Galaxy Note 7 sa aiba loc doar in anumite tari in care ar fi localizate aceste dispozitive problematice. Daca acest lucru este adevarat, atunci s-ar putea sa vedem ca problema este restransa la putine terminale si nu toata lumea sa fie in pericol de a avea un terminal ce explodeaza.

Galaxy Note 7 rechemat belgia

Problema celor de la Samsung cu Galaxy Note 7 a venit intr-un moment foarte prost, compania fiind “pe val” multumita vanzarilor crescute ale Galaxy S7 si S7 Edge. Cum va rezolva Samsung aceasta situatie ramane de vazut, insa este clar ca undeva exista probleme destul de mari.

UPDATE: Se pare ca si in Suedia au fost amanate livrarile.