Prima Pagina Steve Jobs Ultimul produs revolutionar la care lucra Steve Jobs

Ultimul produs revolutionar la care lucra Steve Jobs

Steve Jobs doreaza sa revolutioneze televizorul, acesta fiind produsul la car elucra in cadrul Apple ianinte de a muri.

In august 2011 Steve Jobs parasea functia de presedinte al companiei Apple, dupa peste 1 deceniu in care a condus cu mana de fier compania pe care a co-fondat-o. Desi a parasit pozitia de lider, el si-a asumat rolul de presedinte al consiliului de administratie si avea sa supravegheze in continuare unele proiecte pentru dezvoltarea anumitor produse.

Dintre toate, exista un proiect special la care Steve Jobs urma sa lucreze constant si sa isi dedice intreaga atentie, acesta urmand a aduce un televizor pe pietele globale. Dupa lansarea iPod, iPhone si a iPad, Steve Jobs dorea sa revolutioneze televizorul si intr-o discutie cu un celebru jurnalist american a explicat acest lucru inainte de a muri.

Pe 24 august 2011, Steve Jobs l-ar fi sunat pe jurnalistul american Walt Mossberg pentru a-i explica intentiile sale in legatura cu dezvoltarea unui televizor Apple. El nu a oferit foarte multe detalii, asa cum este si normal, insa a spus ca a gasit intr-un final modul in care sa produca televizorul perfect pe care toata lumea sa si-l doreasca.

In acel punct Apple lucra deja de ceva vreme la dezvoltarea unui televizor, asa ca Steve Jobs era probabil aproape de a avea si primele prototipuri pregatite pentru testare. Atunci el i-a spus jurnalistului ca il va invita in cateva luni pentru a-i arata unul dintre aceste prototipuri, insa din pacate urmarirea conferintei iPhone 4S a fost ultimul lucru facut de Steve Jobs.

“Urma sa fie in continuare implicat in Apple, dar dorea ca eu sa stiu ca el urma sa fie implicat in planurile strategice ale Apple si ca si-a rezervat un proiect pentru el. A spus ca este un televizor, ca a gasit metoda de a il face astfel incat sa fie fantastic. Ar fi fost gandit in stilul Apple, adica ar fi fost premium si foarte usor de utilizat.”

Desi Apple s-a concentrat serios pe Apple TV dupa decesul lui Steve Jobs, planurile fostului presedinte al Apple nu erau legate de micul dispozitiv. El dorea un televizor in adevaratul sens al cuvantului, iar daca ar mai fi trait, atunci atunci acum unii dintre noi am fi avut, cel mai probabil, un televizor Apple in casa.

televizor steve jobs

 • Srb Srb

  Ce sa mai spuna si altii dupa moartea lui. Pana nu confirma cineva din int apple, tv ramane doar un zvon

 • V.P

  Bine ca avem Sony cu Android TV ca in baza Apple ramaneam fara .

 • Dan

  Oricum televizoarele sunt pe moarte

 • Q w e s s

  cum asa ?

 • rundown

  Dan nu se uita la televizor. Atata timp cat are Facebook, tv-ul e prea banal. Stirile le citeste peclick.ro si cancan.bz. E totul gandit :))

 • marcel

  :))) unul ca tine in fiecare zi si e asigurata portia de ras ….. asteptam sa vina apple sa resusciteze si industria asta tv care e pe moarte …. cum a facut si cu telefoanele …. noroc cu apple

 • Q w e s s

  nebunii investesc miliarde si lanseaza sateliti DVB Broadcast pe banda rulanta asa de amuzament…

 • gigi

  Sony Android tv e o panarama .. Am eu si nu unul ieftin .. . Are un soft specific , sacadat neintuitiv si bineinteles restarturi cat mai dese cheia marilor succese… O panarama de soft crede-ma …