Prima Pagina Samsung Samsung Gear S3 va functiona cu iPhone

Samsung Gear S3 va functiona cu iPhone

Samsung Gear S3 se va conecta la iPhone pentru a afisa notificari si alte informatii, aplicatia Gear Manager urmand a facilita functionalitatea.

Samsung Gear S3 va functiona cu iPhone, compania Samsung lansand in sfarsit un smartwatch care sa fie atractiv si pentru posesorii smartphone-urilor celor de la Apple. Compania coreeana a confirmat oficial faptul ca al sau smartwatch este compatibil cu iPhone si ca va afisa notificari, plus o varietate de alte informatii, chiar de la conectare.

Desi compania Samsung nu ofera compatibilitate pentru Samsung Gear S2 si iPhone, chiar daca acel smartwatch a fost lansat cu mai bine de 1 an de zile de in urma, iata ca Samsung Gear S3 o va avea. In momentul de fata nu se stie daca Samsung Gear S3 va functiona cu iPhone chiar din momentul lansarii din octombrie, dar compatibilitatea exista.

Atat versiunea Classic, cat si cea Frontier a Samsung Gear S3 vor fi compatibile cu iPhone si teoretic ar trebui sa afiseze pe produsele Apple multe dintre informatiile pe care le afiseaza in Android. Problema este ca deocamdata nu exista o aplicatie care sa faciliteze contactul dintre smartwatch si iPhone, dar probabil ea va veni curand.

Cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze o aplicatie numita Gear Manager pentru iOS care permite folosirea Samsung Gear S3 cu iPhone, ea fiind singur care este capabila sa creeze compatibilitatea cu iPhone. In momentul de fata Samsung testeaza o versiune beta a aplicatiei care va functiona cu iPhone, deci ea va fi lansata in urmatoarele saptamani.

Un manager al companiei Samsung a oferit toate aceste informatii privind compatibilitatea dintre Samsung Gear S3 si iPhone, deci totul este cat se poate de oficial. Totusi, avand in vedere ca deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat Samsung Gear S3, e greu de spus cand va fi oferita aplicatia Gear Manager pentru utilizatori.

Oferirea compatibilitatii dintre Samsung Gear S3 si iPhone va fi extrem de importanta pentru cresterea vanzarilor smartwatch-urilor Samsung, deci ne putem astepta ca evolutia acestor produse sa fie mai buna in anul urmator.

Samsung Gear S3

 • V.P

  Ma bucur sa aud asta .

 • Srb Srb

  ma bucur ca te bucuri pt noi

 • V.P

  Ma bucur pentru toti , spre deosebire de masonii astia egoisti ( sa fac ceva pe ecosistemul lor inchis ) corenii astia fac in asa fel ca toata lumea sa fie multumita indiferent de platforma .
  Stai putin !! Care voi ??

 • Srb Srb

  noi astia cu iphone

 • Andrew

  :))

 • Andrew

  “Masonii astia egoisti” prefera sa aiba o platforma inchisa, un ecosistem al lor care sa fie sigur. Nu cred ca esti in masura sa judeci companii mari.

 • Viorel Predatorul

  Probabil ca in viitor, autoritatile europene le va pregati ceva celor de la Apple, si sa opreasca tehnicile lor de a limita concurenta pe platformele Apple.

 • Viorel Predatorul

  Dar de ce nu crezi ca cineva este in masura sa judece companii mari? Fiecare poate judeca pe cine vrea.

 • amfetamin

  Greșit,doar Srb,Dumnezeul nostru are voie sa judece aici! 😄😄

 • Viorel Predatorul

  Văleleu!!! Te-ai pus rău cu el!!
  Srb este Dumnezeu doar pentru sudori ucenici, ferari-betoniști, etc :))