Negru mat si lucios – noile culori iPhone 7

iPhone 7 va fi lansat in doua culori noi, sau mai bine zis doua variatii ale uneia, adica un negru mat si un negru lucios.

In cursul acestei zile au aparut informatii in care este detaliat ce aduce nou iPhone 7, un reputat analist asiatic reusind sa obtina toate informatiile de la surs din cadrul partenerilor Apple. Printre foarte multele informatii pe care vi le-am prezentat, exista si referinte cu privire la doua noi culori pe care le va lansa Apple cu iPhone 7.

Practic nu vorbim neaparat despre doua culori noi, ci despre una singura, dar disponibila in doua variatii, adica un negru lucios si un negru mat, precum in imaginile de mai jos. Zilele trecute am publicat aceste imagini si va intrebam daca vreti un iPhone 7 de culoare neagra lucioasa, sau mata, iar in realitate ambele culori vor fi oferite de catre Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi disponibile cu carcase colorate in negru mat si negru lucios, culoarea gri spatial urmand a fi retrasa de catre cei de la Apple. In aceasta idee, prima imagine de mai jos va prezinta foarte bine intre ce aveti de ales, adica un negru similar cu cel al Mac Pro 2013 si un negru mat, ambele aratand foarte bine.

iPhone 7 negru mat sau lucios ?

In total, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi oferite in 5 culori noi, una veche urmand a fi retrasa, iar asa compania Apple incearca sa faca terminalele sale mai cool pentru utilizatori. Alegerea intre cele doua culori va fi grea pentru ca sunt sigur ca ambele vor arata foarte bine, asa ca va trebui sa va ganditi foarte serios pe ce vreti sa dati banii.

Deci ? Ramaneti la alegerile de zilele trecute ?

iphone 7 negru lucios sau mat

iphone 7 negru lucios sau mat 1

iphone 7 negru lucios sau mat 2