iPhone 7 ne arata cat de disperata este Apple

Prezentarea iPhone 7 este, in premiera, promovata in mod activ de catre compania Apple prin intermediul retelei de socializare Twitter.

Ieri v-am spus ca Apple a hotarat sa isi activeze contul Twitter, dupa 5 ani de la inregistrare, special pentru prezentarea iPhone 7 care va avea loc pe 7 septembrie. Gestul sau nu a trecut neobservat, presa din intreaga lume marcand faptul ca Twitter urmeaza sa fie folosit cel mai probabil pentur o sesiune de live blogging de la eveniment.

Desi deocamdata nu stim daca acest lucru se va intampla sau nu, noaptea trecuta s-a descoperit totusi faptul ca Apple promoveaza in mod activ pe Twitter evenimentul. Mai exact, cei de la Apple le recomanad oamenilor pentru a urmari conferinta iPhone 7 in cursul zilei de miercuri, evitand desigur sa spuna ca vor prezenta produsul acesta atunci.

Totusi, aceasta este prima oara cand compania Apple promvoeaza un eveniment de acest gen folosind Twitter, sau orice alt mijloc de promovare, iar asta spune multe despre importanta iPhone 7. Practic, Apple are foarte mare nevoie ca lumea sa vada ceea ce a prezentat ea pentru iPhone 7 in speranta ca terminalul este suficient de atractiv.

Apple are nevoie foarte mare ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa inregistreze vanzari foarte bune pentru a-si creste incasarile, iar aeasta promovare a evenimentului ne arata ca sperantele sunt mari. Chiar ieri am aflat si care ar trebui sa fie pretul iPhone 7, deci practic a mai ramas doar sa vedem ceea ce are pregatit Apple pentru noi miercuri.

Nu uitati ca miercuri, 7 septembrie, va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple. Intre timp, aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate stirile noi din lumea Apple si nu numai.

apple promovare iphone 7

20 COMENTARII

  1. Note7 prezinta un pericol pentru populatie iar europa este panicata de tot ce poate face poc. Apple este intr-o mica disperare, lanseaza un telefon care ar fi trebuit sa aiba un nou design si multe imbunatatiri si inovatii amanate pentru anul viitor. Prin ce va compensa o sa vedem miercuri, banuiesc ca va miza pe ecosistem si optiuni in ios 10 asteptate de ani de zile de utilizatori

  2. Eram la aeroport, si cand am scos Note 7 a fost confiscat…cand au aflat cine sunt, au zis ca mi-l returneaza la intoarcerea in tara.Deci aveti grija daca aveti Note 7,este interzis in avion

  3. da, si surprinzator am si wifi,adica pe langa turkish airlines vad ca si air berlin au.Sa vad daca si American Airlines vor avea

  4. Pentru siguranta clientilor Samsung si a sifonat imaginea , dar Apple de aceea au murit multi sau au ramas mutilati pe viata

  5. Hai pe bune acum , cand explodau iphone urile nu mai erau pericol pentru populatie?….sincer uneori am impresia ca unii aveti probleme pishice

  6. Pe bune,esti deja obositor tot cu acesta frază la fiecare articol,te repeți obsesiv-compulsiv ca un pick-up stricat. Știm cu toții părerea ta,Samsung este Dumnezeu pe pământ,Apple e troacă de porci.

  7. Pe bune? dar daca tot citesti probabil te ai plictisit sa tot citesti la fiecare articol cuvantul bomba scris de Srb , oricum stim cu totii parerea ta Apple e dumnezeul pe pamant

  8. “Primul aparat iPhone a luat foc vinerea trecuta intr-un avion care facea curse interne in Australia” primul? si celelalte cand au explodat? in viitor?

  9. “Nu am auzit încă de nici un iPhone folosit cu bateria originala si încărcător original sa bubuie,asta spre deosebire de preamăritul tău Samsung” cu baterie originala si incarcator original au explodat pur si simplu , la Samsung au explodat la incarcat cu incarcatoare aftermake nu simplu cu bateria si incarcatorul original

  10. Cam propovaduiesti minciuni din cate vad. Samsung a recunoscut ca bateriile sunt de vina. Te platesc baietii ca sa minti pe website-uri, sau care e treaba ?

  11. Tot o da cu încărcătorul aftermarket deși ai scris in nenumărate rânduri ca chiar Samsung a recunoscut ca la baterie e buba si nu la încărcător,dar el nu Batman,Batman!
    Si chiar daca ar fi asa de ce nu am auzit de un Note 4 sau 5 sa bubuie? Alea nu se folosesc cu încărcătoare aftermarket? Si un încărcător de la Hama sau Energizer ce au ma rog?

  12. Greșit dragă pasionat de idevice din România ce esti,Samsung e Dumnezeu pe pământ si Apple e troaca de porci.
    Cand îmi răspunzi la întrebarea ce am pus-o si la Viorel,ca vad ca te faci ca ploua???