iPhone 7 – cu 30% mai rapid ca iPhone 6S, are 2 GB RAM

Primul benchmark, al iPhone 7 dezvaluie un spor de performante major fata de iPhone 6S, cei 2 GB RAM si iOS 10.1 aflat in testare.

Primul benchmark, test de performante, pentru iPhone 7 a aparut astazi multumita celor de la Geekbench, iar el ne dezvaluie cat de rapid va fi noul terminal in comparatie cu iPhone 6S. In imaginea de mai jos puteti vedea rezultatele si vorbim despre 3379 puncte in testul single-core si 5495 puncte in testul multi-core, un avantaj mare fata de iPhone 6S.

In momentul de fata, in noua versiune a aplicatiei Geekbench, iPhone 6S obtine un scor de 2400 puncte in testul single-core si 4200 puncte in cel multi-core. Privind rezultatul de mai jos, iPhone 7 va fi cu 40% mai rapid in testul single-core si aproximativ 27% in testul multi-core, deci per total vorbim despre un spor de performante de aproximativ 30%.

In articolul privind noutatile iPhone 7 v-am spus ca Apple va implementa un procesor dual-core tactat la o frecventa de 2.4 GHz, o crestere de 550 MHz fata de iPhone 6S. Aceasta diferenta foarte mare pentru frecventa sustine un spor in performante de 30%, asa cum ne sugereaza imaginea de mai jos, ea fiind inregisrata direct pe website-ul Geekbench.

iPhone 7 – cu 30% mai rapid ca iPhone 6S, are 2 GB RAM si ruleaza iOS 10.1

Separat de sporul mare in performante pe care iPhone 7S urmeaza sa il ofere, imaginea de mai jos ne confirma faptul ca noul terminal are 2 GB RAM implementati. Mai mult decat atat, el ruleaza si iOS 10.1, deci vorbim despre o unitate de test pe care cei de la Apple testeaza si prima actualizare majora pe care o vor oferi pentru iOS 10, inca nelansat.

iphone 7 plus performante benchmark1

Din pacate, Geekbench nu recunoaste in mod corect procesorul iPhone 7 si listeaza terminalul ca avand un procesor cu 2 nuclee tactate la 400 MHz, cu 2 GHz mai putin decat in realitate. In ciuda acestui lucru, daca imaginea este reala, atunci iPhone 7 va oferi un spor de performanta majora pentru linia de smartphone-uri ale companiei Apple.

Desi nu era nevoie de o certificare a faptului ca iPhone 7 va avea tot 2 GB RAM, iata ca ea a venit astazi si este cat se poate de clar ca aceasta caracteristica nu se va schimba. Nici macar nu era nevoie de mai mult RAM DDR 4, iar performantele procesorului sunt cu adevarat impresionante, daca sunt intr-adevar reale, asa cum ne sunt ele prezentate.