CellularMonitor dezactiveaza automat conexiunea de internet a iPhone cand depasesti limitele

CellularMonitor este un tweak disponibil din cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau ne putem asigura ca nu depasim vreodata traficu de internet din abonamente. CellularMonitor este gandit pentru a dezactiva automat conexiunea celulara a iPhone sau iPad in momentul in care atingem limita de trafic de internet stabilita in prealabil.

CellularMonitor are un meniu de setari in care putem stabili limita de trafic de date pe care dorim sa o setam, iar la atingerea ei internetul mobil este dezactivat. Folosind acest tweak va puteti asigura ca nu veti depasi vreodata limitele din abonamentele voastre, deci nu veti avea de platit nici costuri suplimentare pe care nimeni nu si le doreste vreodata.

Compatible with iOS 9? Monitors cellular data usage and will disable cellular data if a limit is reached. A reboot of your device is required to ensure proper results. Configure options from Settings. No Screenshots for this item.

CellularMonitor este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

CellularMonitor

10 COMENTARII

  1. In Android, functia asta este integrata in sistem. Poti stabili limita de date, cu avertisment la o anumita cantitate, poti programa in intervale lunare, etc. Cred si eu ca tu – consumatorul – trebuie sa ai control deplin asupra smartphone-ului.
    Poate aude careva de la Apple 🙂

  2. Te referi la android? Când ajungi la limita stabilită, nu mai ai conexiune, trebuie să activezi manual butonul de dare, și ai mereu un triunghi de avertizare în bara de notificari. Android rules!