Asa ar putea arata iPhone 7 negru mat

iPhone 7 negru mat si imaginile care incearca sa ne arate noua culoare pe care compania Apple o va folosi pentru carcasa.

Doua imagini aparute in cursul acestei seri pe internet incearca sa ne prezinte cum ar putea arata iPhone 7 de culoare negru mat, ele venind de la surse complet diferite. Prima imagine este prezentata ca una “de presa”, adica pe care Apple o va folosi in cadrul website-ului sau pentru a prezenta schimbarea pe care o va face pentru iPhone.

Cea de-a doua este o carcasa pe care un vanzator de accesorii ar fi obtinut-o din China si care din cauza luminii aplicate asupra ei, nu pare sa fie neagra, ci mai mult albastra. Cele doua poze au si diferente mari in ceea ce priveste culoarea antenelor care inconjoara carcasa, unele fiind albe, in timp ce altele sunt negre, deci e greu de spus care este real si care nu.

Totusi, negrul mat din imaginea ce se presupune a fi de la Apple, arata mult mai bine decat ceea ce vedem in imaginea furnizata de catre producatorul de accesorii. Daca ea vine intr-adevar de la cineva care lucreaza cu sau pentru Apple, atunci este foarte clar ca asa urmeaza sa arate iPhone 7 si iPhone 7 Plus in culoarea negru mat, pe care o asteptam.

Voi care dintre cele doua culori o considerati a fi mai potrivita pentru carcasa iPhone 7 si care dintre cele doua imagini credeti ca este reala ? Nu uitati ca maine seara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple in legatura cu noile sale terminale.

iphone 7 negru mat

iphone 7 negru mat 2