iWork aduce colaborare intre utilizatori

1

In aceasta seara compania Apple a introdus o noua functie pentru suita iWork, adica aplicatiile Numbers, Pages si Keynote, acestea beneficiind de colaborare in timp real. Ce inseamna asta ? Ei bine asta le va permite mai multor persoane sa lucreze in acelasi timp la aceleasi documente, editarile facute de catre ei fiind vizibile in timp real pentur toata lumea.

Compania Apple ajunge din urma Microsoft cu aceasta functie, ea fiind disponibila pentru platforma Office de ceva vreme, asa ca nu vorbim despre vreo functie inovatoare. Apple are totusi avantajul de a avea o platforma foarte mare de utilizatori ai Pages, Numbers si Keynote, astfel ca aceasta colaborare in timp real este extrem de benefica pentru ei.

iwork colaborare

Articolul precedentSuper Mario va fi lansat pe iPhone
Articolul următorPokemon GO va fi lansat pe Apple Watch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.