Prima Pagina iPhone Super Mario va fi lansat pe iPhone

Super Mario va fi lansat pe iPhone

Super Mario pentru iPhone va fi lansat in AppStore incepand de saptamana aceasta, celebrul joc urmand a functiona pe iPhone, ipad si iPod Touch-urile noastre. Super Mario Run este jocul pe care il vom avea disponibil pentru iDevice-uri, el fiind prezentat in aceste momente pe scena evenimentului companiei Apple.

Super Mario Run este practic un endless runner foarte simplu pe care il putem controla de pe terminalele noastre pentru a controla personajul virtual mario intr-o lume virtuala a dezvoltatorilor. Tipul de joc este foarte similar cu cel oferit pentru alte platforme, adica trebuie sa adunam cat mai multi banuti inainte de a ajunge la finalul nivelului si la steag.

Super Mario Run va contine un modul de joc de tip battle in care va puteti provoca prietenii pentru a le intrece scorul maxim obtinut in joc. Va puteti intrege in acest fel puteti concura cu prietenii vostri in joc, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte interesanta.

Super Mario Run va fi lansat in AppStore la un pret fix in perioada urmatoare in AppStore. Mai mult decat atat, Super Mario RUn va avea si o serie de stickere disponibile pentru aplicatia Messages, mesaje.

super mario ios

LIKE
Articolul anteriorVezi conferinta iPhone 7 LIVE pe YouTube
Urmatorul articoliWork aduce colaborare intre utilizatori