Super Mario va fi lansat pe iPhone

Super Mario pentru iPhone va fi lansat in AppStore incepand de saptamana aceasta, celebrul joc urmand a functiona pe iPhone, ipad si iPod Touch-urile noastre. Super Mario Run este jocul pe care il vom avea disponibil pentru iDevice-uri, el fiind prezentat in aceste momente pe scena evenimentului companiei Apple.

Super Mario Run este practic un endless runner foarte simplu pe care il putem controla de pe terminalele noastre pentru a controla personajul virtual mario intr-o lume virtuala a dezvoltatorilor. Tipul de joc este foarte similar cu cel oferit pentru alte platforme, adica trebuie sa adunam cat mai multi banuti inainte de a ajunge la finalul nivelului si la steag.

Super Mario Run va contine un modul de joc de tip battle in care va puteti provoca prietenii pentru a le intrece scorul maxim obtinut in joc. Va puteti intrege in acest fel puteti concura cu prietenii vostri in joc, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte interesanta.

Super Mario Run va fi lansat in AppStore la un pret fix in perioada urmatoare in AppStore. Mai mult decat atat, Super Mario RUn va avea si o serie de stickere disponibile pentru aplicatia Messages, mesaje.

super mario ios