iPhone 7 – Apple incepe sa retraga banii clientilor care au precomandat terminalele

Apple a inceput sa retraga banii clientilor care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursul zilei de vineri, livrarile urmand a incepe pe 16 septembrie.

In cursul zilei de ieri compania Apple a inceput sa retraga din conturile clientilor sai banii pentru plata terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate vineri. In mod normal Apple astepta cateva zile inainte de a initia aceasta procedura, insa iata ca de aceasta data s-a hotarat sa faca totul mult mai repede decat in mod normal, fara sa anunte.

In general, orice precomanda facuta de catre Apple nu este efectiv platita decat dupa cateva zile de la plasarea sa, cei din Cupertino retragand banii cand terminalele sunt expediate din Asia. De aceasta data, Apple s-a gandit sa expedieze putin lucrurile si sa inceapa sa retraga banii la doar o zi dupa initierea precomenzilor.

Clientii italieni au fost primii care au sesizat ca sumele de bani aferente achizitionarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa fie retrase din conturile lor bancare. In aceasta idee, daca un client nu are suma necesara pentru plata in cont, cei de la Apple pot anula livrarea comenzii motivand lipsa fondurilor pentru plata sa inaintea livrarii.

Daca ati facut o comanda pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in strainatate, atunci asigurati-va ca aveti bani in cont in momentul de fata, altfel exista posibilitatea ca Apple sa va anuleze comanda. Desigur ca si un telefon dat la Apple pentru a explica situatia si a cere o amanare a platii pana maine, cand puteti alimenta cardul, v-ar putea ajuta sa nu pierdeti comanda.
iphone 7 comanda plata