Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – Apple incepe sa retraga banii clientilor care au precomandat...

iPhone 7 – Apple incepe sa retraga banii clientilor care au precomandat terminalele

Apple a inceput sa retraga banii clientilor care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursul zilei de vineri, livrarile urmand a incepe pe 16 septembrie.

In cursul zilei de ieri compania Apple a inceput sa retraga din conturile clientilor sai banii pentru plata terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate vineri. In mod normal Apple astepta cateva zile inainte de a initia aceasta procedura, insa iata ca de aceasta data s-a hotarat sa faca totul mult mai repede decat in mod normal, fara sa anunte.

In general, orice precomanda facuta de catre Apple nu este efectiv platita decat dupa cateva zile de la plasarea sa, cei din Cupertino retragand banii cand terminalele sunt expediate din Asia. De aceasta data, Apple s-a gandit sa expedieze putin lucrurile si sa inceapa sa retraga banii la doar o zi dupa initierea precomenzilor.

Clientii italieni au fost primii care au sesizat ca sumele de bani aferente achizitionarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa fie retrase din conturile lor bancare. In aceasta idee, daca un client nu are suma necesara pentru plata in cont, cei de la Apple pot anula livrarea comenzii motivand lipsa fondurilor pentru plata sa inaintea livrarii.

Daca ati facut o comanda pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in strainatate, atunci asigurati-va ca aveti bani in cont in momentul de fata, altfel exista posibilitatea ca Apple sa va anuleze comanda. Desigur ca si un telefon dat la Apple pentru a explica situatia si a cere o amanare a platii pana maine, cand puteti alimenta cardul, v-ar putea ajuta sa nu pierdeti comanda.
iphone 7 comanda plata

 • RaduD

  Asta cu banii inainte, ca la c***e, nu prea e ok. Decent ar fi sa ii ia (ca tot sunt blocati) cand se confirma livrarea.

 • csi02

  Apple vinde separat de Applestore magazinelor online? Aici ma refer dacă în Applestore termenul de livrare este mai mare decât în cazul altui magazin online, gen Otto din Germania care are termenul de livrare mai mic decat Apple

 • Srb Srb

  Pana la urma cea mai veche meserie a inventat cea mai buna metoda de plata din toate timpurile. A revolutionat sistemul de plati pe timpul acela

 • Orice este posibil.

 • In anii trecuti ii retrageau cam cu 1/2 zile inaintea livrarii.

 • Uka

  Toata treaba cu stocu apple online inexistent e marketingul apple cu care suntem obisnuiti sa arate “ce bine se vinde”. In Olanda e disponibil la alte magazine cu livrare pe 16 dar la Apple in 3-4 weeks 😀! Prevad ca nu o sa se inghesuie nimeni…poate era altfel daca era cu 100 e mai ieftin cum au promis! E omor pe 6S cu 32gb

 • vali

  De ce va plângeti atit ? Ai bani cumperi , contează ca ia bani înainte ? Stai liniștit ca e the greatest company in the WORLD si nu te păcălește . Dar asta jobul vostru , va legati de nimic pt ca de asta sunteți plătiți

 • Claudiu Daniel

  Se grabesc sa stranga bani sa plateasca amenda catre UE ! 😂