iPhone 7 – cum faci un screenshot ?

Daca te-ai gandit ca noul buton Home tactil al iPhone 7 va modifica modul in care faci screenshot/captura de ecran, ei bine te inseli.

Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 nu vine cu clasicul buton Home fizic pe care il stim de ani si ani de zile, ci cu un buton nou, care este tactil si are 3D Touch incorporat. V-am spus zilele trecute noua metoda de a introduce un iPhone 7 in DFU Mode, iar atunci am fost intrebat daca procedura noua se aplica inclusiv pentru screenshot, captura de ecran.

Ei bine, se pare ca aceasta procedura nu este diferita, iar pe iPhone 7 vom putea face screenshot-uri, capturi de ecran, in exact acelasi mod precum pana in prezent. Apple nu a modificat aceasta procedura deoarece nu a fost nevoie de o inlocuire a butoanelor care sunt folosite pentru a inregistra tot ceea ce facem pe ecranele dispozitivelor.

In aceasta idee, vom putea face screenshot-uri, capturi de ecran pe iPhone 7 in felul urmator :

Deschideti in ecranul principal ceea ce doriti sa surprindeti.

  1. Apasati simultan butoanele Power(dreapta lateral sus pe carcasa) si Home (centru jos, sub ecran).
  2. Veti vedea ca ecranul devine alb si un sunet este rulat, semn ca a fost inregistrata captura.
  3. Captura este salvata in libraria foto/video, deci o veti gasi acolo, precum orice alta poza facuta de noi.

DISCLAIMER: Acest articol a fost scris pentru a oferi un raspuns intrebarilor utilizatorilor cares e gandeau ca schimbarea metodei de a introduce un iPhone in DFU Mode ar fi schimbat si modul de a face o captura de ecran.

iphone 7 screenshot