Cea mai mica clona a iPhone (VIDEO)

Daca v-ati intrebat vreodata cat de mica ar putea fi o clona pentru iPhone, ei bine in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a dimensiunilor reduse pe care un asemenea dispozitiv le poate avea. Vorbim despre un terminal Android de foarte mici dimensiuni, dar care are un design foarte similar cu cel al iPhone, mai exact iPhone SE.

Denumit Phonebaby Mini Phone, acest terminal are 8.6 cm inaltime, 4.2 cm latime si 1.1 cm grosime, iar dupa cum puteti vedea si din clip, vorbim despre un dispozitiv foarte gros. In interiorul carcasei gasim un ecran IPS LCD de 2.45 inch cu rezolutie 432 x 240 pixeli si 202 pixeli per inch, calitatea fiind desigur pe masura marimii.

Pe partea hardware continuam cu doar 256 BM RAM, camera principala de 2 megapixeli si una frontala de 0.3 megapixeli, o baterie de 750 mAh tinandu-l in functiune. Partea interesanta este ca acest telefon are slot dual-sim si port audio de 3.5mm, deci este superior celui mai recent smartphone prezentat de catre Apple, iPhone 7.

Phonebaby Mini Phone poate fi cumparat la preturi care incep de la doar 56 de lire, din aceasta pagina, iar el ar putea fi perfect pentru cei care vor sa aiba un avantaj in timpul examenelor, de exemplu.