Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods – toate noutatile

iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods – toate noutatile

Astazi se incheie o saptamana foarte complexa in care compania Apple ne-a prezentat iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods in toata splendoarea lor. Cele trei noi produse au fost primite cu foarte multa caldura de catre fanii companiei Apple, asa cum era de altfel si normal, indiferent de produsele care trebuiau prezentate.

Foarte multe noutati au fost anuntate in legatura cu iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods, iar pe iDevice.ro am vorbit despre cea mai mare parte dintre cele mai importante. Avand in vedere ca vorbim despre atat de multe noutati, exista posibilitatea ca pe unele dintre ele sa le fi ratat, insa tocmai de aceea am creat acest articol pentru a va ajuta sa le gasiti.

Foarte multe articole au fost scrise pentru a va prezenta toate detaliile legate de iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods, iar mai jos aveti cateva link-uri utile care va ajuta sa gasiti fiecare informatie. In baza informatiilor scrise aici va puteti convinge singuri daca Apple a prezentat o serie de produse care merita atentia, sau eventual banii vostri in toamna aceasta.

Puteti gasi toate informatiile despre iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods in aceste sectiuni ale iDevice.ro :

iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods

 • Srb Srb

  Sincer daca nu ar fi existat toate zvonurile si nu se stia absolut nimic despre ce urma sa prezinte Apple, era un impact mult mai mare

 • gigi

  Este imposibil in ziua de astazi sa mai poti tine asemenea secrete o perioada destul de lunga de timp. Eu, unul, cred ca modelul viitor este deja in mare proiectat de johnny.

 • Srb Srb

  macurile sunt tinute mai bine…bine alea sunt ansamblate si in irlanda usa si probabil ceva mai putin interes

 • gabi

  Foarte multe noutăți vechi!doar prezentare pompoasa in rest nimic!