Prima Pagina Apple Apple a actualizat suita iWork cu functia de colaborare

Apple a actualizat suita iWork cu functia de colaborare

Miercurea trecuta compania Apple a prezentat o noua functie pentru suita de aplicatii iWork, acestea oferindu-le acum utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod Touch si Mac posibilitatea de a colabora. Mai exact, utilizatorii aplicatiilor Pages, Numbers si Keynote care folosesc iWork pot modifica simultan documente, schimbarile aparand in timp real la toata lumea.

Functia este binevenita pentru intreaga suita de aplicatii iWork deoarece vorbim despre ceva ce este oferit de catre alte sisteme concurente de foarte multa vreme. Cei de la Apple nu s-au grabit in a le oferit, iar acest lucru a fost criticat, asa ca acum actualizarile pentru iWork sunt disponibile pentru toti cei interesati.

Separat, Apple a lansat si aplicatia Swift Playgrounds care le permite copiilor sa invete cum sa dezvolte aplicatii pentru platforma iOS.

iwork colaborare ios 10

  • 1Oarecare

    Am pe iphone si ipad ultimele versiuni GM de ios 10, insa nu mai pot face update-uri la aplicatii in sensul ca imi apare ca trebuie sa accept termenii si conditiile si asta imi apare la nesfarsit dupa ce accept termenii.

  • alex

    Si mie la fel… tot imi apar aceleasi termeni si conditii cu care tot sunt de acord dar degeaba. Am incercat si restart , tot nimic

  • alex

    Da ciudat… cand i-am dat acum din nou actualizare au inceput download-urile direct fara sa mai ceara termeni si conditii. Ma gandesc acum ca datorita suprasolicitarii serverelor apple acestea sa raspunda mai greu.