Descarca iOS 10 si iOS 10.0.1

In aceasta seara compania Apple a lansat iOS 10, dar si iOS 10.0.1, cele doua versiuni fiind disponibile trunchiat pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre. Cei de la Apple au oferit exact aceleasi versiuni saptamana trecuta cu exact aceleasi numere, insa nu au oferit vreo explicatie pentru aceasta diferentiere facuta pentru ele.

Ca sa fiu sincer, este ciudat ca lansarea oficiala a unui update majora sa vina si cu o versiune care ar trebui lansata una/doua saptamani mai tarziu, dar Apple gandeste altfel. In aceasta idee, chiar daca aveti iOS 10 sau iOS 10.0.1 instalat in terminalele voastre, ambele versiuni sunt cele finale ale Apple si oferite separat pentru anumite terminale.

Acum, daca nu aveti suficient spatiu pentru a face Software, Update, Actualizare Software, sau daca nu doriti sa faceti aceasta procedura, puteti instala iOS 10 sau iOS 10.0.1 cu iTunes. Pentru a face acest lucru va trebuie si un ipsw potrivit, iar mai jos aveti link-uri pentru a descarca ipsw-urile potrivite pentru fiecare iDevice in parte.

Descarca iOS 10 si iOS 10.0.1

descarca ios 10 si ios 10.0.1

Iata de unde puteti descarca iOS 10 si iOS 10.0.1 :