Probleme dupa instalarea iOS 10

Problemele iOS 10 aparute dupa instalarea pe iPhone, iPad si iPod Touch le-au depasit de departe pe cele aparute chiar in procesul de instalare.

Lansarea iOS 10 nu a fost una incununata de succes pentru compania Apple, cei din Cupertino reusind sa blocheze foarte multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri in lumea intreaga. Vorbim despre o problema care a blocat terminalele in timpul instalarii iOS 10 si a fortat unii utilizatori sa foloseasca iTunes pentru a instala sistemul de operare.

Problema este una penibila pentru o companie precum Apple, iar iOS 10 a fost lansat in acelasi mod in care Apple a lansat iOS 8 sau iOS 9, adica cu probleme la instalare. Desigur ca de acum ne asteptam ca Apple sa nu mai faca nimic bine, iar cu o baza 1 miliard de utilizatori va deveni imposibil sa mai faca ceva bine pentru noi in viitor.

Desi iOS 10 a fost testat timp de 3 luni de zile pe parcursul a 8 versiuni beta si 7 versiuni public beta, Apple a reusit totutis sa se faca de ras in ziua lansarii, iar asta ii va atrage multe critici. Problema este ca nu doar instalarea iOS 10 a fost dificila, ci si folosirea sistemului de operare dupa ce el a fost instalat cu succes in terminalele utilizatorilor.

iOS 10 problemele aparute dupa instalare

Dupa instalarea iOS 10 experientele au fost mixte pentru utilizatori, unii neavand probleme in a folosi sistemul de operare pe terminale, altii descoperind o varietate de probleme. De la imposibilitatea de a folosi anumite servicii iCloud si pana la aplicatii care refuza sa se deschida, sa functioneze corect, sau sa afiseze informatii, problemele au fost multe.

Deasemenea raman vesnicele probleme cu conectivitatea Wi-Fi si cea de internet, migrarea setarilor de la un sistem de operare vechi la altul nou nefiind nici acum facuta fara probleme de Apple. Lucrurile acestea se intampla in fiecare an si sunt de asteptat, indiferent despre ce fel de update al iOS vorbim, deci ar trebui sa va obisnuiti deja.

ios 10 probleme instalare iphone ipad

Astazi vor incepe sa apara si plangerile legate de autonomia bateriei iOS 10, asta desi v-am spus acum cateva ore ca ea este mai buna decat in cazul iOS 9.3.5. Multa lume isi va folosi mai mult terminalele si va realiza ca autonomia este mai mica, dar asta doar pentru ca isi folosesc terminalele mai mult pentru a descoperi toate functiile noi.

Pot spune ca am avut mari probleme cu prima versiune beta a iOS 10, insa pe parcursul verii ele au fost, in cea mai mare parte, rezolvate de catre compania Apple. iOS 10 final este exact precum versiunea GM, functioneaza la fel, are aceleasi functii, iar pentru mine n-au existat probleme din vreun punct de vedere.

Voi ce probleme ati intalnit dupa instalarea iOS 10 ?