iOS 10 – 18 de aplicatii compatibile cu Siri

iOS 10 ne permite sa controlam aplicatii folosind Siri, iar in acest articol aveti 18 aplicatii care ofera deja aceasta functionalitate pentru noi.

V-am spus inca de ieri ca Apple a implementat in sfarsit in iOS 10 posibilitatea ca dezvoltatorii sa-si interconecteze aplicatiile cu Siri pentru a ne oferi o varietate de functii. Vorbim despre o serie de API-uri pe care cei de la Apple le pun la dispozitie, astfel incat comenzile noastre vocale sa controleze variate functii ale aplicatiilor, fara a le deschide.

Apple ofera de ani si ani de zile aceasta functionalitate pentru Siri si aplicatiile native, insa incepand cu iOS 10, ea este disponibila si pentru aplicatiile terte din AppStore. Desigur ca dezvoltatorii trebuie sa implementeze suport pentru aceste aplicatii astfel incat ele sa poata fi controlate de catre Siri, iar 20 de titluri importante din App Store il au deja.

Avand in vedere ca Siri nu recunoaste limba romana, nici in iOS 10, si nici nu o va recunoaste prea curand, va trebui sa ne limitam la a folosi limbile suportate de client. Daca vorbiti engleza la un invel cat de cat moderat, atunci veti putea folosi fara probleme Siri pentru a controla aplicatiile de mai jos prin comenzi vocale, dar si pe restul care vor oferi suport.

18 de aplicatii compatibile cu Siri in iOS 10

ios 10 aplicatii siri

Acestea fiind spuse, iata aplicatiile pentru iOS 10 care sunt compatibile cu Siri :

  1. Uber
  2. Lyft
  3. Skype
  4. Vonage Essentials
  5. Cisco Spark
  6. WhatsApp
  7. LinkedIn
  8. Confide
  9. Convo
  10. Discover Mobile
  11. Pinterest
  12. Vogue Runway
  13. The Roll
  14. Zova
  15. Runtastic
  16. Map My Run
  17. Blast Baseball 360
  18. Seven