iPhone 7 – baterie de 1960 mAh si 2 GB RAM, iata detaliile

iPhone 7 a fost dezasamblat in China de catre un service care a reusit sa intre in posesia dispozitivului pentru a ne arata ce componente sunt in interior.

iPhone 7 a fost dezasamblat cu doar cateva ore in urma pentru a ni se arata ce secrete sunt ascunse in carcasa sa, iar exact precum in cazul iPhone 7 Plus, vorbim despre multe componente inghesuite in ea. Stiti deja ca puteti precomanda iPhone 7 la eMAG, Orange, sau Vodafone in Romania, iar acum ne intoarcem la aceasta dezasamblare.

iPhone 7 are o baterie de 1960 mAh, asa cum ni s-a spus in atat de multe zvonuri aparute in cursul ultimelor luni pe internet, chiar si de la autoritatile din China. Bateria este cu 245 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S, iar asta ar trebui sa se “traduca” in aproximativ 2 ore de autonomie suplimentara, cel putin conform companiei Apple.

iPhone 7 are si un chip A10 Fusion integrat de catre cei din Cupertino, in el regasindu-se un procesor quad-core, dar si 2 GB RAM DDR4, modulele din aceasta unitate fiind fabricate de Samsung. Exact precum in cazul iPhone 7 Plus, si iPhone 7 Plus este desfacut in partea laterala pentru a putea vedea ce se afla in interiorul carcasei sale.

iPhone 7 a fost dezasamblat, iata-i secretele

iphone 7 dezasamblat china

iPhone 7 este protejat cu la fel de mult adeziv precum iPhone 7 Plus, pentru a asigura rezistenta la apa, diverse garnituri noi fiind aplicate pentru a proteja componentele interne. In cazul portului audio vorbim despre acelasi spatiu ocupat acum de catre Taptic Engine sin oul biton Home tactil, Apple avnad nevoie de tot spatiul pentru noua componenta.

Camera iPhone 7 pare sa aiba stabilizator optic de imagine, iar senzorul sau este mai mare decat cel al iPhone 6S, compania Apple confirmand faptul ca ne ofera o camera mai buna. In rest, vorbim despre diverse alte schimbari de chip-uri pentru a imbunatati performantele iPhone, insa nimic extrem de important incat sa merite mentionat.

Acestea fiind spuse, avem confirmate toate zvonurile din ultimele luni.

iphone 7 dezasamblat china 1