Mii de oameni au asteptat iPhone 7 in Hong Kong, bisnitarii au facut bani buni

Mii de oameni au asteptat lansarea iPhone 7 in Hong Kong la Apple Store, printre ei fiind si bisnitarii care au facut bani buni chiar in fata magazinelor.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost asteptate de catre cateva mii de oameni la magazinele Apple din Hong Kong, noile terminale fiind extrem de cautate. Desi cei de la Apple nu au vandut iPhone 7 Plus sau iPhone 7 jet black astazi in magazine, cei care au facut o rezervare pentru vreun model inca de saptamana trecuta, le-au putut cumpara.

Extrem de multi fani ai companiei Apple au stat la coada pentru a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus din magazinele din Hong Kong si asta dovedeste faptul ca interesul este enorm. Printre obisnuitii clienti ai companiei Apple s-au aflat, desigur, si bisnitarii care cumpara terminale pe care le revand, fie pe loc, fie peste granita, in China.

O parte dintre bisnitarii care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus astazi au revandut terminalele chiar in fata magazinelor companiei Apple, de fata cu toata lumea. Ei au castigat pana la 2000 de dolari pentru iPhone 7 Plus revandut, deci vorbim despre profit de cate sute de dolari pentru fiecare terminal de acest gen vandut celor interesati.

iPhone 7 – mii de oameni la cozi in Hong Kong, bisnitarii au facut profit serios

iphone coada hong kong

Hong Kong este o locatie obisnuita pentru bisnita cu terminale iPhone, iar asta pentru ca in China preturile sunt mai mari, asa ca bisnitarii au cautat multe iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Revanzandu-le in China, ei pot castiga si pana la 1000 de dolari per model, iar asta pentru ca exista foarte multi clienti dispusi sa le cumpere, chiar daca Apple a lansat terminalele azi in China.

bisnita iphone 7

Numarul foarte mare de oameni care au asteptat lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Hong Kong, Australia, Noua Zeelanda, Thailanda si alte tari asiatice, sugereaza faptul ca Apple are doua produse extrem de cautate in momentul de fata, asta in ciuda plangerilor foarte multor oameni cu privire la lipsa portului audio sau a schimbarii design-ului.

3 COMENTARII