Sondaj: Ce parere aveti despre iOS 10 ?

Dupa lansarea iOS 10 am vazut pareri mixte in legatura cu acest update, adica multe laude si cateva critici, insa majoritatea celor care l-au instalat lauda ceea ce a realizat Apple. Nimic nu este perfect, iar iOS 10 este departe de perfectiune, insa majoritatea celor care l-au testat sunt multumiti de el si internetul nu mai este plin de problemele intalnite dupa lansarea iOS 9, de exemplu.

Apple a testat iOS 10 timp de 3 luni, inclusiv in versiune public beta, iar aceasta perioada pare sa fi fost buna pentru ca americanii sa adune foarte multe date de la utilizatori. In aceasta idee, separat de problemele initiale din momentul instalarii, se pare ca putina lume a intampinat probleme reale cu folosirea iOS 10 in zilele ce au urmat.

Pot sa va spun ca atat versiunea GM, cat si cea finala reinstalata, functioneaza fara probleme, mult mai bine ca oricare dintre versiunile beta. Ma bucur sa vad ca Apple a reusit sa faca un IOS 10 care sa nu mai fie atat de problematic pentru toata lumea si ma bucur sa vad ca exista inclusiv laude pentru el, insa sunt curios sa aflu si parerea voastra.


51 COMENTARII

  1. La baterie am observat si eu o scadere a autonomiei. In schimb, se misca foarte bine, am avut si vreo 2 versiuni de beta si n-am avut probleme, am observat doar un bug cu afisarea notificarilor in lock screen. Dar l-au stabilizat la GM si e foarte ok 🙂 Am iPhone 5S.

  2. Este fantastic, sa nu uitam faptul ca Apple se gandeste la clientii sai si face sisteme de operare capabile sa fie updatate de terminale vechi, in cazul de fata iphone 5, aparut acuma 4 ani. Oare android N se poate instala pe samsung s4? Cred ca nici pe s6 nu mai merge.

  3. pai acolo unde 6s pierde o ora cu batery usage,acolo castiga 7…au gandit-o…ei au zis ofcial ca o sa castigi baterie fata de 6s dar doar in comparatie ambele ruland iOS10 !

  4. Mda Apple oficial nu a mintit dar este adevarat doar intr-o anumita conditie. iphone 7/7+ au baterie mai buna in comparatie cu iphone 6s/6s+ DOAR daca ambele ruleaza iOS10 ! Altfel,sunt cam la fel

  5. Sincer îți spun ca are câteva bug-uri încă dar cu plus cu minus au făcut un update major in foarte interactiv. Te face sa folosești si mai mult butonul Home

  6. Mie nu-mi place,după ce folosesc lift to wake mi se blochează înapoi,indiferent în ce aplicație sunt….??,trebuie să apas butonul home…..a și îmi cere tot timpul conectare Wi-Fi,nu știu de ce?!

  7. Am si eu o problema mi am instalat astazi ios 10 pe in iphone 6s si nu imi mai merge aplicatia facebook. Nu o pot nici macar sterge pentru a o instala apoi. Imi apare sigla fb pe ecran dar sub ea scrie in asteptare.. aveti vreo idee ? Ce as putea face?

  8. Mai ales cand iOS 10 in mare arata foarte similar cu iOS 7 si iphone 5 oricum nu beneficiaza de toate noutatile pt. ca este hardware vechi.

    Si da Android N se poate instala pe S4.

  9. Am și eu o problema…când mi se deschide ecranul și se deblochează..pe la mijlocul ecranului apare o linie gri pt un timp fff scurt…sa fie un bug?

  10. Am avut 9.3.5 pe iP 6, inițial mi-a fost cam teama sa fac update la 10. Dar după ce l-am instalat pe curat fără backup, m-a declar super mulțumit de acest iOS, pot spune ca se mișcă chiar mai rapid decât 9.3.5. Pe Ip 6 nu am avut nicio problema pana acum. Toate funcțiile noi in iOS 10 sunt extrem de utile față de cele oferite in iOS 9. Foarte mulțumit,bravo Apple!

  11. Ce functii noi aveti pe iph 6 ca eu nu prea gasesc noutati probabil hardware vechi , nu vorbesc de grafica ci utilitate , P.S tare urat e fontul bold in lockscreen

  12. E jale cu senzorul de amprenta pe I5s cu IOS 10. O bucurie in trafic când vrei sa suni si apeși de-ți vine acru si nu se deblochează. Azi dimineața am trecut din nou la 9.3.5. Parca telefonul meu a reînviat. Merge mult mai repede si se deblochează instant. Poate noul iOS trebuie sa vina echipat si cu alte degete pt amprente. Merge șnur acum si la asta ramân de acum. Si când mă gândesc ca am dat pe el 700€ nou nouț. Noul sistem de operate îți freacă total banii cheltuiți.

  13. Pe 6s merge super…….P. S: se poate debloca fără sa apeși butonul Home, va trebui activata o opțiune in General>Accesabilitate>Buton principal>Deschidere la așezare deget

  14. Am uitat să specific….deblocarea se va face doar cu touch id fără a mai apăsa butonul home….dacă este activ lift to wake cand se aprinde ecranul atingeți cititorul de amprenta si magia este gata